Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KONCERT – Tobias Elof: ukulele & Zoë Bestel: vocal/guitar feat. Jonathan Bremer: kontrabas

oktober 2 | 19:30 - 21:30

Kr. 100

Billetter via Ticketmaster: 100 kr. + gebyr 15 kr.

Billetter i døren: 150 kr. 

 

Køb billetten her 

 

Tobias Elofs karriere strækker sig efterhånden over 20 år, hvor han med en bachelorgrad i traditionel folkemusik fra Danmarks mest prestigefyldte folkemusikakademi og intensiv turnevirksomhed særligt i Europa og Asien og med flere grammynomineringer, har manifesteret sig som førende indenfor sit særegne instrument, Ukulelen. Selvom Elof er en instrumentekvilibrist er hans kompositoriske stil jordnær og meditativ og trækker på elementer fra den skandinaviske folkemusiktradition.

Zoë Bestel betragtes som en af Skotlands mest spændende nye artister indenfor den meget stærke folk-tradition. Hun er en betagende sanger og sangskriver, der allerede har gjort sig stærkt bemærket i britiske tv shows og diverse festivaler i UK.

Koncerten fuldendes af den fremragende kontrabassist og musikproducer Jonathan Bremer, der bl.a. kendes fra duoen Bremer/McCoy, der udover deres egne duoindspilninger også står bag den ene albumside på Peter Sommers seneste og anmelderroste LP ”Elskede at Drømme”.

Detaljer

Dato:
oktober 2
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
Kr. 100

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Maps
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet