Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KONCERT – Væv

december 4 | 19:30 - 21:30

Kr. 100

Billetter via Ticketmaster: 100 kr. + gebyr 15 kr.

Billetter i døren: 150 kr. 

 

Køb billetten her 

 

Hvad sker der, når man sætter strøm på Dalarhästen? ”Væv” er et enestående mix af den traditionelle folkemusik OG den nyeste elektroniske musik. Rigsspillemanden Poul Lendal lægger den traditionelle musik i David Mondrups trygge elektroniske favn, og vupti: Ny musik opstår – samtidig med, at tilhørerne får den fineste fornemmelse af, hvad folkemusik er for en størrelse.

”Væv” er: Poul Lendal er dansk rigsspillemand fra 2014. Han har turneret med ”Lang Linken” og ”Harpens Kraft” over store dele af verden gennem snart 50 år. Han har undervist på musikkonservatoriet i Odense, hvor han var med til at starte landets førtste konservatorieuddannelse i folkemusik. Han spiller ved siden af ”

Væv” i duo med Carl Erik Lundgaard og er dertil ofte gæst i gruppen ”Bragr”. Instrumenter: Violin, jødeharpe, seljefløjte, skeer m.v.

David Mondrup spiller med ”Mallebrok”, ”Akka Makka Mia” og ”Trio Gnist”. David er uddannet rytmisk musiker fra konservatoriet i Århus, og han er en af pionererne i landet, når det kommer til at kombinere de elektroniske værktøjer med traditionel folkemusik. David underviser i elektronisk musik på Engelsholm Højskole. Instrumenter: Laptop, indisk orgel, harmonika, melodica, flygel m.v.

Detaljer

Dato:
december 4
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
Kr. 100

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Maps
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet