Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

KONNI KASS + JASMIN [support: Stephanie Meincke]

september 1 | 19:30 - 21:30

KONNI KASS

voksede op på Færøerne omgivet af musik og natur. For Konni Kass handler musik om at være tro mod sig selv. Hun lader sig drive af sin kreativitet og gør tingene på sin egen måde, i sit eget tempo. Konni’s musikalske udtryk er inspireret af pop, R’n’B, jazz og soul med en underliggende nordisk lyd.

I 2016 udgav Konni Kass sit debutalbum Haphe som blev varmt modtaget især i Tyskland, hvor Radio Eins udnævnte Haphe til “Album of the Week”. En koncert på Spot Festival samme år vækkede international interesse som kulminerede i booking og publishing aftaler samt en invitation til at spille på Reeperbahn Festival. Siden har Konni Kass bl.a. spillet på Iceland Airwaves, Spot Festival, by:Larm, Eurosonic og Roskilde Festival samt turneret i Tyskland og Danmark med udsolgte koncerter i storbyer som København, Hamburg og Berlin.
Konni Kass glæder sig til at dele scenen med Jasmin og til at præsentere ny musik til Vetrar Tour 2021 sammen med musikerne Torleik Mortensen, Per Ingvaldur Højgaard Petersen og Knút Háberg Eysturstein.

——————————-

JASMIN

er et Færøsk projekt bestående af fire unge dygtige Færinge, ledt an af den talentfulde sangerinde Jasmin Mote.
JASMINs EP ’’not that surprised’’ udkom i efteråret 2020.

De har arbejdet på projektet i mere end ét år hvor de har eksperimenteret med mange forskellige lyde og fundet frem til det de føler er ’’deres’’ lyd for denne udgivelse. EP’en kommer til at indeholde 4 numre og 1. singlen, der udkommer i løbet af september, hedder ”killing time”.
———————————

STEPHANIE MEINCKE 

“Med en enestående vokal og meget på hjerte inviterer Stephanie Meincke dig ind i en boble af store og små hverdagstanker og stiller skarpt på livet – set med en 24-årigs øjne. En autentisk indiepop-lyd, en stærk stemme og dybsindige tekster med rødder i start-00’ernes folk-pop udgør grundstenene i Stephanie Meinckes betagende, musiske univers, hvoraf der kan trækkes tråde til kunstnere som blandt andre Norah Jones og Maggie Rogers.
Stephanie Meinckes debut EP udkom i 2021.”

Detaljer

Dato:
september 1
Tidspunkt:
19:30 - 21:30

Arrangør

Engelsholms Venner

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet