Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Artist book-kursus: Papir, natur, gå tur

  På dette kursus skal vi bruge Engelsholms omgivelser som udgangspunkt og inspiration til artist books. Vi skal gennem hele processen fra at samle materialer til at lave papir, til tryk til indbinding. Vi skal bruge slottets omgivelser, gå på tur i skov og sø og bruge, hvad vi finder i vores eget papir og som udgangspunkt for tryk.

  Grafik og bogkunst passer sammen som hånd i handske. Vi skal undersøge den grafiske teknik linoleumstryk og skal lære simple bogbindingsteknikker, der kan bruges til at skabe de ydre rammer for trykkene.

  Når man arbejder med håndgjort papir, slipper man for at starte med blanke ark; noget der giver et interessant udgangspunkt for grafikken. Den færdige bog bliver en fusion af de tre dele - papiret, grafikken & bogbinding. Det bliver muligt at skabe små universer, skabe mere eller mindre fremadskridende fortællinger og at sammenstille modsatrettede udtryk – mulighederne er endeløse!

  Der tages forbehold for enkelte ændringer. 

  Særligt for kurset i uge 32

  Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for fotografi, billedkunst, sangskrivning, musikproduktion, podcast, grafik, VJing, keramik, Vild analyse og glaspustning. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholm Elevforening.

  Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året. Fordi vi her fortrinsvist benytter os af kompetence tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise her på skolen.

  Særpris for medlemmer af Elevforeningen

  Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her

  I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende. 

  Artist book: Papir, natur, gå tur

  Pris fra:
  2.800 DKK

  Opstart:
  08-08-2021

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  mainteacher-img

  Hanna Halsebakke

  addteacher-img

  Amalie Rugård Jensen