Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Semesterplan for Audiovisuel kunst og VJing – efterår 2020

  Introduktion

  Uge 33

  Velkommen til Audiovisuel Kunst & VJing. I den første uge skal vi introduceres for hinanden, linjen, og historien bag VJing og audiovisuel kunst. Vi skal også begynde at bruge VDMX, et stykke modulært performancesoftware, som kan mixe videoklip, kamerafeeds, lydinput, kodet grafik og en masse andet i realtime.

  Loop the loop

  Uge 34

  Videoloops er en af de mest grundlæggende elementer i VJing. Vi skal lære at skabe vores egne loops og gøre dem klar til live brug. Ud fra et tema går vi på jagt på det store internet for at finde sjove, skæve og spændende klip der kan klippes og redigeres til nye udtryk.

  Engelsholmkoncerten

  Uge 35

  Engelsholmkoncerten er en stor audiovisuel oplevelse, hvor der projekteres på slottes sydvendte gavl imens der spilles live musik på plænen. Vi følger med i opsætningen af projektorer, kabler, computere og alt det andet elektronik der får magien til at ske.

  Lyt med øjnene

  Uge 36

  Lyd kan også opleves med øjet. Vi lærer at skabe visuals i VDMX som reagerer på lydinput, og eksperimenterer med forskellige typer af live lydvisualisering.

  Live!

  Uge 37

  Elektronisk Musik skal spille deres første koncert på skolen - og AVKVJ står for afviklingen af visuals til musikken på skolens fjernsynsinstallation. 

  Projection Mapping

  Uge 38

  Projection mapping er en hjørnesten i linjefaget, og vi tager fat på at lære hvordan man tilpasser projektioner på fysiske objekter i programmet MadMapper.

  Rotationsuge

  Uge 39

  Du kommer denne uge til at afprøve et nyt og andet linjefag. I ugens løb afprøver du andre værkstedet og bliver beriget i uventede oplevelser. Rotationsugen er en ugen med andre oplevelser end de ventede, og netop her kan dine kreative spor tage nye drejninger. 

  After Effects 

  Uge 41

  Adobe After Effects er et essentielt redskab for en videokunstner. Softwaren bruges både til klip og postproduktion af realvideo, men er også meget populært at skabe 2D-animationer med. Begyndere kan her få en introduktion til softwaren, mens øvede kan arbejde med mere avancerede teknikker.

  Studietur 

  Uge 41

  Studietur til Amsterdam.

  Analoge visuals med gæstelærer Niemannsland

  Uge 42

  Analoge videokameraer, videomixere og videosynthesizere var VJ’ens primære redskaber før computeren. De analoge maskiner bliver stadigt sjældnere, men er evigt aktuelle i kraft af de unikke og uforventede udtryk de kan skabe. VJ-gruppen Niemannsland er eksperter i analoge visuals og vil lære os at skabe retropsykedeliske udtryk med skolens udstyr.

  Kreativ Kode

  Uge 43

  Programmering er det nye sort, og det er slet ikke så svært at komme i gang med, som man skulle tro. Vi introducerers til programmeringsmiljøet Processing, som kan bruges til at skabe applikationer til interaktive installationer og visuals.

  Locumskoncerterne

  Uge 44 og 45

  Vi arbejder med visuel konceptudvikling, scenografi og projection mapping, mens vi forbereder visuals til til Locumskoncerterne i Vejle.

  Forberedelse til projektuger

  Uge 46

  Vi begynder at researche og udforske tanker og idéer til projektugerne.

  Projektuger

  Uge 47, 48, 49, 50

  De sidste fire uger af semestret arbejder du med et selvstændigt eller fælles kunstprojekt, som du selv definerer. Afslutningsvis kulminerer projektugerne i en stor, fælles udstilling for alle linjer. Udstillingen er et offentligt arrangement. Afslutningsprojektet er en god øvelse i, hvad det kræver af praktiske og æstetiske overvejelser, at udføre et projekt fra idé til færdigt produkt.

   

  Audiovisuel kunst og Vjing efterår 2020

  Pris fra:
  1.450 DKK

  Opstart:
  13-08-2020

  Varighed:
  18 uger

  Få en rundvisning

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55