Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Semesterplan for Audiovisuel kunst og VJing – efterår 2019

  Introduktion

  Uge 33

  Velkommen til Audiovisuel Kunst & VJing. I den første uge skal vi introduceres for hinanden, linjen, og historien bag VJing og audiovisuel kunst. Vi skal også begynde at bruge VDMX, et stykke modulært performancesoftware, som kan mixe videoklip, kamerafeeds, lydinput, kodet grafik og en masse andet i realtime.

  Loop the loop

  Uge 34

  Videoloops er en af de mest grundlæggende elementer i VJing. Vi skal lære at skabe vores egne loops og gøre dem klar til live brug. Ud fra et tema går vi på jagt på det store internet for at finde sjove, skæve og spændende klip der kan klippes og redigeres til nye udtryk.

  Engelsholmkoncerten

  Uge 35

  Engelsholmkoncerten er en stor audiovisuel oplevelse, hvor der projekteres på slottes sydvendte gavl imens der spilles live musik på plænen. Vi forbereder materiale til koncerten, trækker kabler og lærer hvordan en stor produktion fungerer.

  Tapemapping

  Uge 36

  Projection mapping er en hjørnesten i linjefaget, og vi tager fat på at lære hvordan man tilpasser projekterede visuals på bygninger, scenografier og… tape?

  Live!

  Uge 37

  Elektronisk musik skal spille deres første koncert på skolen – og AVKVJ står for opsætningen af scenografi og afviklingen af visuals til musikken.

  Rotationsuge

  Uge 38

  Fællesuge på tværs af linjer.

  Kreativ Kode

  Uge 39 og 40

  Programmering er det nye sort, og det er slet ikke så svært at komme i gang med, som man skulle tro. Vi introducerers til programmeringsmiljøet Processing, som kan bruges til at skabe applikationer til interaktive installationer, som lydmaskiner eller til at skabe visuals.

  Studietur 

  Uge 41

  Studietur til Amsterdam.

  Analoge visuals med gæstelærer Niemannsland

  Uge 42

  Analoge videokameraer, videomixere og videosynthesizere var VJ’ens primære redskaber før computeren. De analoge maskiner bliver stadigt sjældnere, men er evigt aktuelle i kraft af de unikke og uforventede udtryk de kan skabe. VJ-gruppen Niemannsland er eksperter i analoge visuals og vil lære os at skabe retropsykedeliske udtryk med skolens udstyr.

  Forberedelse til Locumskoncerter

  Uge 43

  Vi arbejder med visuel konceptudvikling, scenografi og projection mapping, mens vi forbereder en audiovisuel oplevelse til Locumskoncerter i Vejle.

  Locumskoncert

  Uge 44

  Vi afvikler vores forberedte projekt ved Locumskoncerten i Vejle d. 30 oktober.

  Sovekoncert i uKirke

  Uge 45 og 46

  Sovekoncerten i uKirke er en meget anderledes måde at opleve samvær og musik. Koncerten er 12 timer lang og nydes på en madras i en gammel kirke, hvor gæsterne hverken må snakke sammen eller bruge mobiltelefoner. AVKVJ skal i samarbejde med VJ Mathias Jørgensen projektere visuals på kirkens lofthvælvinger under hele koncerten.

  Koncerten afholdes natten mellem d. 16 og 17 november i Gethsemane Kirke på Vesterbro, København.

  Projektuger

  Uge 47, 48, 49, 50

  De sidste fire uger af semestret arbejder du med et selvstændigt eller fælles kunstprojekt, som du selv definerer. Afslutningsvis kulminerer projektugerne i en stor, fælles udstilling for alle linjer. Udstillingen er et offentligt arrangement. Afslutningsprojektet er en god øvelse i, hvad det kræver af praktiske og æstetiske overvejelser, at udføre et projekt fra idé til færdigt produkt.

  Audiovisuel kunst og Vjing efterår 2019

  Pris fra:
  1.450 DKK

  Opstart:
  15-08-2019

  Varighed:
  18 uger

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55