Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  FOTOGRAFI: En del af dig

  Bag hvert fotografi står en fotograf, som har set, følt og valgt, hvor i rummet fotografen har placeret sig. Hvad er det vi andre skal mærke og se, når vi bliver inviteret med, og hvorfor skal vi se lige præcis det? Fotografiet er således subjektivt og dermed også et billede af fotografen selv. Så hvem er du?

  Fotokurset bliver en intens uge ind i fotografiets verden, hvor vi igennem praktiske øvelser og personlige møder vil gå på opdagelse i fotografiet som medie til at formidle menneskelige historier.
  Man siger, at man tager et billede, men som fotograf må du give for at skabe det nære fotografi. Så hvordan bruger vi os selv som fotografer, når vi skal skildre andre mennesker? Det vil vi i løbet af ugen tale om og udforske sammen.

  På dette kursus er det ikke en enkelt fotografisk genre, som er i fokus, men din fortællelyst. Vi vil derfor bevæge os imellem forskellige genre i løbet af ugen. Fotografi er et sprog, som vi skal prøve at blive kloge på. Det er et redskab, der kan bruges til at forholde sig til verden og den måde, du er i verden på. Vi skal derfor snakke om, hvem du er og hvad du synes er interessant og blive skarpe på, hvordan du kan bruge det i det nære og ærlige fotografi.

  I løbet af ugen vil der være fokus på det relationelle frem for det tekniske, så alle kan være med. Vi skal fordybe os og dykke ned i den forunderlige verden af fotografi. Ugen består af oplæg, praktiske opgaver, gode snakke og konstruktiv feedback. Vi skal bruge sproget til at blive skarpe til at se.

  Der er intet krav til udstyr. Du kan godt deltage på kurset uden udstyr, da skolen råder over udstyr, der kan lånes. Det er dog en fordel, hvis du medbringer eget digitalkamera, samt egen computer med Adobe Photoshop eller Adobe Lightroom.

  Praktisk:
  Værkstedsafgift på 75 kr. pr. uge. Papir og print kan købes på kurset.

  Tags :

  FOTOGRAFI: En del af dig

  Pris fra:
  4.500 DKK

  Opstart:
  09-10-2022

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55