Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  RE-DESIGN, PARFRASE OG SMYKKER

  Nb. Holdet er fuldtegnet for nu. Der er oprettet venteliste.

  Udgangspunktet for kurset er oplæg om parafrase, re-design og form eksperimenter. Både indenfor parafrase og re-design, tager man afsæt i et eksisterende kunstværk og udsætter det for, en personlig fortolkning og nytænkning.

  Vi arbejder med og henter inspiration i smykkeverden, arkitekturen, designikoner. Men også i kunstformer som keramik og billedkunst og skaber spændende og personlige smykker. Udgangspunket og værket kan være tolket, men stadig genkendeligt eller bearbejdet så meget, at det blot er en sansning i det færdige smykke.   

  Det kan være en detalje som zoomes ind på, kompositionen som ændres. Man kan lege med materialet eller formen. Det er inspiration og man lægger vægt på det, man synes er vigtigt og spændende. Du kan f.eks. tage fat på et Picasso-billede, undersøge danske designmøbler. Eller du kan lave en parafrase/re-design af smykketype, som eks. diadem, borgmesterkæde, signetringen, perlekæden m.fl. 

  Der arbejdes i metal, men temaet lægger også op til en åben og nytænkende tilgang til smykkematerialerne og en nytolkning af forståelsen af, hvad der karakteriserer et smykke og dets egentlige værdi. 

  Værkstedsafgift og fælles materialer er 150,-

  Teknikker: Grundlæggende guldsmedteknikker, Idegenerering, Mood Board og teknikker der passer til materialet og ideen. 

  Materialer: Metal og materialer der er til tilpasset ideen. 

  Tags :

  RE-DESIGN, PARFRASE OG SMYKKER

  Pris fra:
  4.700 DKK

  Opstart:
  09-10-2022

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55