Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Fotografiets identitet

   

  NB! Tilmelding til kurset åbner 1. april

   

  Fotografi har mange forskellige sprog, og vi har tendens til at opfatte de visuelle udtryk forskelligt. Med et fotografi formår vi at skabe en fortælling, som ikke nødvendigvis har eksisteret før. Måske er det en følelse, en erindring, et politisk opråb eller et æstetisk behov billedet skal have.

  Fotografiets identitet

  Nogle af de spørgsmål, vi i løbet af ugen uundgåeligt vil komme til at vende, er: 

  • Hvad er det, vi fotograferer? Hvad får det os til at føle? 
  • Findes “det grimme billede” hvis man kigger objektivt på det? 
  • Hvordan kan vi skabe en visuel identitet? 
  • Kan man fortælle en historie uden at bruge ord? 
  • Hvad er fotografiets sprog? 

  Hvem kan deltage på kurset? 

  Alle med nysgerrighed til fotografiet og dets "visuelle sprog" kan være med. Man behøver ikke at have stort kendskab til det inden. Som deltager må du dog gerne have en lille forståelse for, hvad et kamera er, men det er ikke et must at have stor teoriforståelse og baggrundsviden. 

  Øvelser i løbet af ugen

  Praktiske øvelser: Vi skal snakke om kunsten og om, hvad et billede kan. Vi skal prøve at snakke selve identiteten ind i billeder: Hvad ser vi? Hvad føler vi? Hvad giver billedet kant og karakter? Hvordan skabes en visuel identitet? Vi skal afprøve selve portrættet samt stilleben. Vi skal dykke ned i former, farver og forskellige kunstarter i den fotografiske verden. 

  Fyld rygsækken op

  Rygsækken kommer til at indeholde en større forståelse for fotografiets betydning. Udvælgelse af billeder hvis der skal præsenteres flere sammen, åbenhed overfor alle idéer.  Vi kommer til at snakke om storytelling og dét at viderebringe en information rent visuelt. Et fotografisk udtryk handler ikke nødvendigvis om den tekniske manipulation eller det "perfekte" dagslys. Det handler om den historie, som skal fortælles, og de tanker der opstår. 

  Det kommer ikke til at blive dage, hvor vi lærer ting i studiet med lys og det tekniske sprog - det bliver derimod "learning-by-doing", diskussioner og samtaler omkring de billeder, som er blevet taget samt en præsentation for hver en lille opgave, så man kan tage noget med derfra. 

  Fotografiets identitet

  Pris fra:
  3.500 DKK

  Opstart:
  08-08-2021

  Varighed:
  1 uge

  Tilmelding starter
  01-04-2021

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55