Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Vand

  I sin reneste form er vand lugtfrit, næsten farveløst og smagløst. Det findes i din krop, i den mad du spiser – og det omgiver dig, når du færdes ved Engelsholm Højskole.  

  Temaet er vand i alle dets former. Vi vil arbejde med tekstur, refleksioner, bølger, klarhed, fordampning, is, fugt etc. og igennem fotografiet fortolke, reflektere og undersøge essensen af ​​vand. 

  Sidst på ugen laver vi en fotoudstilling med fotografier fra ugen, og du skal forvente, at der kommer en mindre udgift til print. Derudover er der en fast værkstedsafgift på 50 kr. 

  Der er ingen krav til udstyr. Du kan godt deltage på kurset uden udstyr, da skolen råder over udstyr, der kan lånes. Det er dog en fordel, hvis du medbringer eget digitalkamera, samt egencomputer med Adobe Photoshop eller Adobe Lightroom. 

  Kristian Sæderup (1980) er udøvende landskabsfotograf og har desuden mange års erfaring med at undervise i og formidle fotografi. Kristian er medstifter af og en drivende kraft i Kalejdoskop (www.kalejdoskop.nu) og FLUK (www.fluk.dk).   

  Fotografi: Vand

  Pris fra:
  4.500 DKK

  Opstart:
  10-10-2021

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55