Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Design og teknikker i farveapplikationer på glas

  Fantasien er glassets grænse.  Lær at designe og dekorere blæst glas. Du skal arbejde med nogle af de mange dekorationsteknik k er der kan brug es til at fremstille et helt unikt emne i glas. Vi arbejder med skåle og vaser som udgangspunkt og afprøver former, faconer og de utallige dekorationsmuligheder der er.

  På dette kursus lærer du om form og funktion i glas, at fange glasset an fra ovnen og forme glasset til den ønskede facon osv. Du blæser i forme og undersøger glassets muligheder for at skabe et unikt stykke glas i kombinationen af flydende glas, glasstænger, pulverfarve, tapfarve og overfladeapplikationer.

  Kurset henvender sig til dig , som med åbenhed og nysgerrighed har lyst til at prøve kræfter med glassets mange muligheder. Både nybegyndere og viderekomne er velkomne. Glenn Auker er en masterglasmager og har beskæftigede sig med glasdesignudvikling og glasproduktudvikling gennem hans glaskarriere. Værkstedsafgift 900 kr. pr. uge. Glas kan købes på værkstedet.  Alle ovne bliver lukket ned alle dage kl. 18.00. Det er dog stadig muligt at bruge værkstedet til slibning og lignende.

  Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Glenn påglenn@glastek.dk. Se mere på www.glastek.dk 

  Glaspustning: Farveapplikation

  Pris fra:
  4.700 DKK

  Opstart:
  10-07-2022

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55

  Find os her: