Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Form og funktion

  Nb. Holdet er fuldtegnet for nu. Der er oprettet venteliste.

  I denne uge vil vi fokusere på form og funktion i glasset.  Vi gennemgår glaspustningens skabelsesproces og du lærer at fange de former, du ønsker. Du lærer at styre varmen i glasset og derved forme og skabe dine egne ting og bringe det smukke til virkelighed med dine egne hænder.

  Kurset har fokus på forståelse for formen af dine ting og hvordan dit design kan forstærke funktionen. Medbring din ide om form og funktionalitet. Tag gerne skitser, billeder eller andre ting, der inspirere dig, med.   Brug kurset til at lære et nyt håndværk eller udvikle dine færdigheder.  Du tager fra kurset med en god forståelse for glasset og hvordan varmen og glasset arbejder sammen. 

  Værkstedsafgift 900 kr. pr. uge. Glas og diverse materialer kan købes på værkstedet. Glas afregnes pr. kilo. Alle ovne bliver lukket ned alle dage kl. 18.00. Det er dog stadig muligt at bruge værkstedet til slibning og lignende.

  Amalie Larsen er glaskunstner og designer. Hun er uddannet på Det kongelige Danske Akademi for kunst på Bornholm, hvor hun har specialiseret sig i Graal – en svensk teknik, hvor man skaber billeder i glasset. Har du spørgsmål til kurset, så kontakt gerne Amalie på amalie@engelsholm.dk

    

  Tags :

  Glaspustning: Form og funktion

  Pris fra:
  4.700 DKK

  Opstart:
  03-07-2022

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55