Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Optiske virkemidler i glas 


  NB: Fuldt booket - venteliste er åben.


  Fordyb dig i glassets optiske egenskaber. Med udgangspunkt i enkle former såsom små skåle og vaser, undersøger og arbejder vi med glassets forskellige evner til at forstørre, forvrænge og bryde lys, og hvordan dette kan påvirke opfattelsen af overflade, dybde og form. 

  Vi skal puste og forme det varme glas - fra flydende til fast form - og arbejde med optiske effekter i påklip og prægning/påvirkning af glasset. 

  At lære at blæse og håndtere varmt glas kræver tålmodighed og øvelse. Det er også et givende, udfordrende og spændende materiale, som du i tæt samarbejde med dine holdkammerater vil komme til at arbejde med. 

  Gennem ugen er der fælles introduktioner til teknikker, samt inspirationsoplæg med både fælles og individuel vejledning. Vi eksperimenterer og griber glasset an med en procesorienteret tilgang, hvor det, du lærer og opdager undervejs, er mere vigtigt end et "perfekt" resultat. 

  Kurset henvender sig til dig, der med åbenhed og nysgerrighed har lyst til at prøve kræfter med glassets mange muligheder. Både nybegyndere og viderekommende er velkomne. 

  Værkstedsafgift 600 kr. pr. uge. Glas kan købes på værkstedet. Alle ovne bliver lukket ned alle dage kl. 18.00. Det er dog stadig muligt at bruge værkstedet til slibning og lignende. 

  Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at skrive til Ida på idawieth@gmail.com. Se mere på www.idawieth.com 

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 28, hvor der også er hold inden for maleri, keramik, fotografi, smykkedesign og sangskrivning. 

    

  Glaspustning: Optiske virkemidler i glas

  Pris fra:
  4.500 DKK

  Opstart:
  11-07-2021

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  mainteacher-img

  Ida Wieth

  Lærer