Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Guitar Camp

   

  NB: Få pladser tilbage.

   

  Underviser: Perry Stenbäck

  The sixth annual Perry Stenbäck International Acoustic Guitar Camp. Uanset om du er en glad amatør eller en erfaren pro, vil der være masser af inspiration på Guitar Camp.

  Tutorerne cirkulerer rundt, så alle møder og får undervisning af hver og en af ​​dem mindst 2×2 timer i kursusugen. Der vil også være interessante fælles foredrag om guitarrelaterede emner.

  Hver aften vil der være jam sessioner og tid til at hænge ud med andre guitarnørder rundt omkring på skolen.

  Tutorer:

  Emil Ernebro (SWE)

  Emil Ernebro har i de seneste år markeret sig som en af de førende fingerpickers, både på verdensplan og i sit hjemland Sverige. Hans virtuose spil og charmerende personlighed har væltet adskillelige koncertpublikummer og workshopdeltagere bagover. Et scoop for Perry Stenbäck International Acoustic Guitar Camp.

  Paul Banks (DK/US)

  Guitar-maestro Paul Banks er oprindelig amerikaner, men nu mere amar'kaner og har boet i DK siden 1961. Hans indflydelse på dansk musikliv fra 70'erne helt op til i dag savner sidestykke. Han er mest kendt som blues/folk og ragtime-guitarist, men mestrer også adskillige andre instrumenter og stilarter.

  Adam Schlenker (US)

  Adam Schlenker, er professor i Traditional American Music ved Denison University, en stilling han har opnået i kraft af sin position som førende indenfor den amerikanske flatpicking tradition. Flatpicking er en guitarstil, der knytter sig til Bluegrass, Americana og Countrymusic. Stilen er udviklet til også at give guitaren en melodisk funktion i den amerikanske dansemusik. Adam er ligeledes meget aktiv med undervisningsfilm på youtube og har følgere over hele verden.

  Perry Stenbäck (SWE / DK) Improvising, Comping and general chops

  Overnatning på Engelsholm, alle måltider og foredrag er inkluderet i prisen.

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 31, hvor der også er hold inden for maleri, keramik og glaspustning.

  Guitarcamp

  Pris fra:
  5.200 DKK

  Opstart:
  01-08-2021

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55