Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Kompositionscamp

  På Kompositionscamp får du undervisning i moderne klassiske kompositionsteknikker, orkestreringsteknikker for et bredt spektrum af klassiske instrumenter, samt analyseteknikker til at planlægge og udføre længere værker på egen hånd.

  Kompositionscamp består hvert år af et unikt sammensat lærerteam af internationalt anerkendte klassiske komponister. Igennem årene har kurset været besøgt af Gavin Bryars, Bent Sørensen, Caroline Shaw, Marcos Balter, Daniel Bjarnason, Timothy Andres m.fl. Pianisten og komponisten Søren Møller planlægger og leder forløbet. Kompositionscamp er eneste kursus i Danmark af sin art, hvor alle med interesse for komposition i alle genrer får mulighed for at blive inspireret af – og tilegne sig viden fra – et specifikt specialiseret område, der dermed bliver bredt ud til at kunne tjene enhver komponist uanset niveau og genre.

  Du opnår læring på Kompositionscamp igennem individuel vejledning, små øvelser, fællesfremlæggelse og diskussion af lærerteamets egne værker, samt mødet med professionelle musikere, der fremlægger spilleteknikker på deres instrument og spiller deltagernes egne skitser, komponeret på kurset. Der lægges vægt på fællesskab, netværk og at vi sammen kommer ”nye steder” hen.

  Kompositionscamp er et læringsrum, hvor inspirationen og kreativitet er i centrum

  Der findes ikke ”rigtigt og forkert”, og der er ikke et pres på at færdiggøre værker under kurset. Vi lægger vægt på åbenhed mod nye klange og teknikker og i særdeleshed lægger vi vægt på nysgerrighed og at opsøge inspirationen i ideer, der umiddelbart fremstår nye og fremmede.

  Kompositionscamp har både en fælles almen morgensamling og aftensamling, hvor komponistens musiske område sættes i relationskontekst og historisk kontekst til det omgivende samfund og kunstscenen generelt.

  Formålet med Kompositionscamp er at skabe et kompositorisk fællesskab, samt at styrke den enkelte komponists inspiration og mod til at udføre originale og personlige ideer i musikken og dermed udvikle det musiske område indenfor alle genrer.

  Kompositionscamp – uge 41

  Pris fra:
  8.000 DKK

  Opstart:
  04-10-2020

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  mainteacher-img

  Søren Møller