Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Natur versus kultur

  Siden renæssancen har kunsten beskæftiget sig med naturen. Først som baggrund til billedets egentlige handling, siden som er selvstændigt motiv. Nogle gange er landskabet et helt konkret sted. Andre gange et nærmest abstrakt virvar af farver eller et ”indre landskab”. Mennesket har altid sat sit kulturelle aftryk i naturen: hulemalerier, statuer og paladser i junglen, skrot- og affaldsophobning og plastikøer ihavet.

  Vi lever i og med natur og kultur. Det kan være en stor udfordring at sammensætte komplekse størrelser på sit lærred; ting som ikke lige er hentet i samme skuffe. Som natur og kultur. Vi skal prøve kræfter med to af menneskets store lidenskaber, når vi går helt ud i skoven med vores pensler.

  Vi arbejder med kontraster og absurditeter, når vores eksperimenter får frit afløb i malersalen. Det er netop i denne udfordring, at de kunstneriske mirakler kan ske, og vi flytter os i vores kunst.

  Ugen byder på en vekslen mellem inspirerende oplæg, individuel vejledning, opgaver og konkrete teknikker men man er også altid velkommen til at arbejde ud fra egne ideer. Som forberedelse til kurset er det en god ide at indsamle fotos, udklip og lignende af landskaber, natur, arkitektur osv., der kan fungere som inspiration til malerierne. Medbring meget gerne dit eget malergrej, lærreder, malertape og evt. akryltusser og spraydåser i kunstnerkvalitet. Skolen har en lille butik, hvor du kan købe basisvarer: pensler, lærreder og maling, dog ikke spraydåser.

  Værkstedafgift på 75 kr. pr. uge

   

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 28, hvor der også er hold inden for keramik, glaspustning, fotografi, guitar og smykkedesign.

  Maleri: Natur versus kultur – uge 28

  Pris fra:
  4.400 DKK

  Opstart:
  05-07-2020

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  addteacher-img

  Mette Rishøj

  Lærer