Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Kontraster

  Kontraster - et alment begreb, som også er et godt malerisk virkemiddel, der bruges i samtidsmaleriet og kan spores ned gennem maleriets historie. På malekurset arbejder vi på kontrasternes samspil og modsætninger. Hvor går grænsen mellem det kontrastrige og det formløse? Mellem lys og mørke? Varme og kolde farver, form og farve? Hvordan virker relationen mellem meget og lidt, synlige og usynlige penselstrøg, mellem tunge kraftige farver og et let akvarelagtigt maleri, osv. Kurset fokuserer på det, man kan kalde for maleriets eget sprog.

  Hver morgen åbner Jobim med en kort teoretisk gennemgang af farvelæren ud fra Johannes Ittens farvelære. Vi slutter dagen med en ca. ½ times fælles gennemgang af og samtale om kursisternes arbejde.

  Undervisningen er individuel. Alle kursister vil løbende møde Jobim og Håkan med vejledning og samtale om deres respektive arbejder. Ud fra forskellige synsvinkler, fra det konkret maleriske over kunsthistoriske aspekter til kunstkritikken, forsøger vi sammen at indkredse det særlige i hvert enkelt maleri.

  Kurset afsluttes til sidst med en fælles udstilling af kursisternes arbejder.

  Medbring meget gerne dit eget malergrej. Skolen har en lille butik, hvor du kan købe basisvarer: pensler, lærreder og maling.

  Værkstedafgift på 75 kr. pr. uge.

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 31, hvor der også er hold inden for keramik, glaspustning og guitar.

  Maleri: Kontraster – uge 31 – venteliste

  Pris fra:
  4.400 DKK

  Opstart:
  26-07-2020

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  mainteacher-img

  Jobim Jochimsen

  Lærer

  addteacher-img

  Håkan Nyström

  Lærer