Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Kompositionen, collagen og maleriet – venteliste

  Collagen som billedkunstnerisk udtryksform opstod i 1912, da Pablo Picasso og Georges Braque eksperimenterede med denne teknik i forbindelse med udviklingen af kubismen; de kombinerede ofte de pålimede genstande med tegning og maleri.

  Kurset tager udgangspunkt i collagen som teknik. I en collage er muligheden for at undersøge kompositioner uendelige, da de udvalgte fragmenter kan lægges op som et puslespil – omrokeres, overlappes og spejlvendes. Ud fra kompositionen afgør vi om et billede er opbygget, så det repræsenterer sit motiv på den stærkeste måde og om   beskueren ledes til at se netop det, som kunstneren vil fortælle med billedet.

  Collagen er velegnet til at improvisere og gå på opdagelse med, for der opstår hele tiden noget forunderligt og uforudset, når et fragment føjes sammen med et andet.

  I collagen skal vi også arbejde med overflader: Glatte og ru, tykke og tynde. Dertil bruger vi maling og stof.

  Selvstændige værker og oplæg til malerier dannes af fragmenter af forskelligt materiale, som limes på lærred og papir, f.eks. tapet og papir i forskellige farver og mønstre, avisudklip, fotos fra hjemmet, maling og stof.

  Kurset er for alle, der kommer med åbenhed og lysten til at undersøge billedet muligheder. Du får kompetent vejledning til kompositioner, farver og indhold.

  Medbring meget gerne fotos af yndlingstingene fra dit hjem, have, bil og udhus. Boligmagasiner, tapet, stof, akrylmaling, pensler, limstift, saks, lineal.

  Værkstedafgift på 75 kr. pr. uge.

  Medbring meget gerne dit eget malergrej. Skolen har en lille butik, hvor du kan købe basisvarer: pensler, lærreder og maling.

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 28, hvor der også er hold inden for keramik, glaspustning, fotografi, smykkedesign og folkemusik.

  Maleri: Kompositionen, collagen og maleriet – uge 28 – venteliste

  Pris fra:
  4.300 DKK

  Opstart:
  07-07-2019

  Varighed:
  7 dage

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  addteacher-img

  Mette Vangsgaard

  Lærer