Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Naturens silhouetter – VENTELISTE

  Op igennem kunsthistorien ses en stor interesse for naturen som motiv - i renæssancen ofte som baggrundstæppe for religiøse motiver, i barokken som opstillinger af naturens overflod, i romantikken som et billede på menneskets indre følelsesliv. Men naturen ses også i samtidskunsten: 

  ”Naturen er rigtig meget på mode lige nu. Der er en romantisk strømning i kunsten, hvor der i stigende grad bliver fokuseret på landskab og natur i det hele taget,” lyder det fra kunstkritiker Lisbeth Bonde.

  Ifølge hende kan det handle om en trang til at mærke, hvad vi kommer af.

  ”Byerne, urbaniseringen og industrialiseringen fylder i dag så meget, at man i kunsten har lyst til at bevæge sig ud og genopdage naturen som en fortryllende andethed – som det gudskabte, der adskiller sig fra alt det, som vi selv har skabt,” siger Lisbeth Bonde.

  Sommerens første malekursus fokuserer på naturens silhouetter med afsæt i blomster(buketter), træstammer og trækroner - og de former og mønstre, der opstår, når man zoomer ind og ud, vender motivet på hovedet eller sætter forskellige motiver oven i hinanden. Dette danner udgangspunkt for opgaver og oplæg i løbet af ugen - men der er også mulighed for at gå til temaet på sin egen måde. 

  Kurset veksler mellem kunsthistoriske oplæg, idégenerering, maleopgaver, farvelære og fælles/individuel vejledning. Medbring meget gerne dit eget malergrej, lærreder, malertape mm. Skolen har en lille butik, hvor du kan købe basisvarer: pensler, lærreder og maling, dog ikke spraydåser.

  Værkstedafgift på 75 kr. pr. uge

   

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 27, hvor der også er hold inden for keramik, glaspustning, fotografi, folkemusik og smykkedesign.

  Maleri: Naturens silhouetter – uge 27 – VENTELISTE

  Pris fra:
  4.400 DKK

  Opstart:
  28-06-2020

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  addteacher-img

  Kristine Hellesø Appel

  Lærer