Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Iscenesættelsen – venteliste

  Kan du male et selvportræt uden at male dig selv? Kender du typen? Hvordan relateres du til verden?

  Hvilke farver, former… siger noget om dig? Er der også en skyggeside?

  I denne uge arbejder vi med det sociale selvportræt og undersøger forskellige måder at male selvportrætter på. Hvordan har kunstnere gennem tiden afbildet sig selv og andre?

  Op til ugen kan du indsamle fotos, små minder og genstande. Du kan overveje: Hvilken farve siger noget om dig? Er der et mønster, der kunne fortælle en historie om dig? Hvordan relateres du til verden? Hvad er dine vigtigste relationer? Hvilke ting i dit hjem er du særligt glad for?

  I en tid, hvor selfies, selviscenesættelse og sociale medier er hverdag, er det oplagt at flytte kameralinsen lidt. En bunke rod, en opslagstavle med minder, en vasketøjskurv med beskidt tøj. Alt er der plads til i maleriet – alt kan fortælle…

  I løbet af ugen ser vi på forskellige måder at arbejde med det sociale selvportræt på. Vi ser på Cornelis Gijsbrechts alternative portrætter af de danske konger, Jesper Christiansens malerier af sit kunstnerhjem med bord, Van Goghs malerier af sin egen og Gauguins stol…  

  Kurset er for alle, der kommer med åbenhed og lysten til at male udtryksfulde malerier. Du får kompetent vejledning til kompositioner, farver og indhold.

  Værkstedafgift på 75 kr. pr. uge.

  Medbring meget gerne alt dit eget malergrej. Skolen har en lille butik, hvor du kan købe basisvarer: pensler, lærreder og maling.

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 41, hvor der også er hold inden for keramik, glaspustning, fotografi og smykkedesign.

  Maleri: Iscenesættelsen – uge 41 2019 – venteliste

  Pris fra:
  4.400 DKK

  Opstart:
  06-10-2019

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  addteacher-img

  Kristine Hellesø Appel

  Lærer