Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Billedmanipulation

  Fotomanipulation er ikke kun noget, der foregår på en computerskærm i et modelbureau. Det har mange former og formål og på kurset her udforsker vi dem. 

  På kurset får du mulighed for at arbejde med mange forskellige former for fotomanipulation og måske endda nogle, som du ikke har hørt om endnu.

  Vi ser blandt andet på, hvordan vi kan manipulere billeder digitalt ved hjælp af Photoshop og lydbehandlingsprogrammer og analogt ved hjælp af fx pastamaskiner, ild, håndkraft, sakse eller maling. Mulighederne er endeløse, når først vi begynder at tænke ud over det rå fotografi.

  Vi gennemgår først gennemgå forskellige genrer af manipulation, og du vil blive sat ind i den grundlæggende betjening af kameraet (lukkehastighed, blænde, ISO). I løbet af ugen vil vi lave forskellige øvelser, der udforsker de forskellige måder at manipulere.

  Sidst på ugen afholder vi en udstilling med de værker I har fremstillet i ugen løb.

  Du behøver ikke være en erfaren fotograf eller billedbehandler for at kunne deltage i kurset, bare du har gåpåmod og har lyst til at snakke om dine og de andre kursisters billeder.

  Værkstedsafgift på 50 kr. pr. uge. Papir og print kan købes på kurset.

  Der er ingen krav til udstyr. Du kan godt deltage på kurset uden udstyr, da skolen har udstyr, der kan lånes. Det er dog en fordel, hvis du medbringer kamera og computer med Adobe Photoshop, Adobe Lightroom eller gratisprogrammet GiMP.

  Særligt for kurset i uge 32

  Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for podcast, smykkedesign litteratur, sangskrivning keramik og glaspustning. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholms Elevforening.  

  Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, fordi vi her fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise her på skolen. Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her

  I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende. 

  Sideløbende med ugekurset har vi DR Radiopigekoret boende. De øver til den kommende sæson. Koret og dirigent Phillip Faber medvirker i løbet af ugen til flere af kursets indslag bl.a. en afsluttende koncert på pladsen foran slottet.

  Fotografi: Billedmanipulation – uge 32

  Pris fra:
  3.200 DKK

  Opstart:
  04-08-2019

  Varighed:
  7 dage

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  mainteacher-img

  Anders Jeberg Staanum

  Lærer