Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Billedmanipulation

  Fotomanipulation er ikke kun noget, der foregår på en computerskærm i et modelbureau. Det har mange former og formål og på kurset her udforsker vi dem. 

  På kurset får du mulighed for at arbejde med mange forskellige former for fotomanipulation og måske endda nogle, som du ikke har hørt om endnu.

  Vi ser blandt andet på, hvordan vi kan manipulere billeder digitalt ved hjælp af Photoshop og lydbehandlingsprogrammer og analogt ved hjælp af fx pastamaskiner, ild, håndkraft, sakse eller maling. Mulighederne er endeløse, når først vi begynder at tænke ud over det rå fotografi.

  Vi vil først gennemgå forskellige genrer af manipulation, og derefter lære om de grundlæggende manipulationsmetoder, som vi vil gøre brug af i forskellige øvelser i ugens løb.

  Sidst på ugen afholder vi en udstilling med de værker I har fremstillet i ugen løb.

  Du behøver ikke være en erfaren fotograf eller billedbehandler for at kunne deltage i kurset, bare du har gåpåmod og har lyst til at snakke om dine og de andre kursisters billeder.

  Værkstedsafgift på 50 kr. pr. uge. Papir og print kan købes på kurset.

  Da kursets fokus er manipulation, vil der ikke være undervisning i at tage billeder eller at håndtere et kamera. Vi vil kort komme ind på billedredigering (små justeringer af skygge, lys og farve) men hovedfokus vil være manipulation (større ændringer såsom kloning, fjernelse af uønskede effekter på billeder eller sammenklipning af flere billeder).

  Skolen har kameraer og computere, der kan lånes, men antallet er begrænset, så det anbefales at have egen computer med Adobe Photoshop, som er dét program, der vil blive undervist i.

   

  Særligt for kurset i uge 32

  Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for podcast, smykkedesign litteratur, sangskrivning keramik og glaspustning. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholms Elevforening.  

  Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, fordi vi her fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise her på skolen. Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her

  I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende. 

  Fotografi: Billedmanipulation – uge 32 – venteliste

  Pris fra:
  3.300 DKK

  Opstart:
  02-08-2020

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  mainteacher-img

  Anders Jeberg Staanum

  Lærer