Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Det fortællende portræt

  Vi arbejder med fotografi der udfordrer, stiller spørgsmål og som skal kunne mærkes. For godt fotografi skal ikke kun kunne ses, det skal også kunne mærkes.

  Vi arbejder med portrætter, hvor vi prøver at komme ind under overfladen, der hvor paraderne et kort øjeblik forsvinder – og det begynder at blive rigtig interessant.

  Vi arbejder med naturligt lys og så enkelt udstyr som muligt, så vi kan bruge vores fokus på at være til stede og fange et udtryk, et øjeblik som virker oprigtigt og ærligt.

  Gennem oplæg, opgaver og fælles kritik bliver vi klogere. Undervisningen bliver delt mellem praktiske opgaver og teoretisk undervisning. Vi starter med en teknisk gennemgang af kameraet, så vi får en forståelse for hvad blænde, lukker, iso og lysmåling giver af muligheder, for at få det fotografiske udtryk vi ønsker med vores fotografier.

  Ugen vil stå på nærværende portrætter, der fortæller en historie og til det vil vi også udforske den skønne natur der omgiver Engelsholm – og få naturen med i vores fortælling om mennesket.

  Det bliver en intensiv uge med fordybelse. Vi vil helt sikkert komme tæt på hinanden og blive klogere – både fotografisk og menneskeligt. Alle niveauer er velkommen. Denne uge handler ikke om hvad vi kan, men hvad vi sammen kan skabe.

  Sidst på ugen laver vi en lille fotoudstilling med fotografier fra ugen.

  Værkstedsafgift på 50 kr. pr. uge. Papir og print kan købes på kurset.

  Der er ingen krav til udstyr. Du kan godt deltage på kurset uden udstyr, da skolen råder over udstyr, der kan lånes. Det er dog en fordel, hvis du medbringer eget digitalkamera, samt egen computer med Adobe Photoshop eller Adobe Lightroom.

  Hvis du har spørgsmål til kurset er du velkommen til at skrive til Maria på fonfaramaria@gmail.com. Læs mere på www.mariafonfara.com  www.fonfarafotografi.com

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 28, hvor der også er hold inden for maleri, keramik, glaspustning, smykkedesign og guitar.

  Du kan læse mere om vores andre kurser inden for fotografi her – og måske finde et andet interessant fotokursus.

  Fotografi: Det fortællende portræt – uge 28

  Pris fra:
  4.400 DKK

  Opstart:
  05-07-2020

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  mainteacher-img

  Maria Fonfara

  Lærer