Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Fotografisk fortælling

  Dette kursus i fotografi er til dem som elsker at fotografere, og som gerne vil gerne vil lære at lave en sammenhængende fotografisk fortælling.  

  I løbet af kurset får du mulighed for at fordybe dig i et fotografisk projekt, et essay, en fortælling. Du lærer at sammensætte billeder, så de skaber en samlet fortælling med din personlige vinkel og stil. Du lærer at være konkret og analytisk, samtidig med at du bibeholder poesien og det uventede i dit fotografi.

  Du vil blive inspireret og motiveret til at eksperimentere og opsøge originale veje. Du vil blive guidet igennem alle faserne fra ideudvikling, research, felt-fotografi samt udvælgelse af billeder hele vejen frem til et færdigt projekt. I forløbet vil du lære om lys, komposition og billedsprog.

  Vi arbejder som et hold. Alle følger hinandens udvikling, og vi samles omkring det store bord, snakker, diskuterer og giver feedback, så du fra hver undervisningsdag går derfra med ny viden, nye ideer og ny inspiration til, hvordan du kan fortsætte dit arbejde. Samtidig med at fotoundervisningen danner et fælles omdrejningspunkt, vil hver enkelt deltager dog arbejde ud fra sine egne forudsætninger og ikke mindst støttes til at udvikle egne personlige potentialer og interesser.

  Du vil gennem kurset:

  - Blive bedre til at kommunikere bedre gennem billeder.

  - Lære at sammensætte en fotografisk fortælling med samfundsmæssig eller poetisk forankring.

  - Lære at bruge kameraet som motivation og analytisk indgangsvinkel til at udvide din horisont.

  Sidst på ugen laver vi en lille fotoudstilling med fotografier fra ugen.

  Værkstedsafgift på 50 kr. pr. uge. Papir og print kan købes på kurset.

  Der er ingen krav til udstyr. Du kan godt deltage på kurset uden udstyr, da skolen råder over udstyr, der kan lånes. Det er dog en fordel, hvis du medbringer eget digitalkamera, samt egen computer med Adobe Photoshop eller Adobe Lightroom.

   

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 27, hvor der også er hold inden for maleri, keramik, glaspustning, smykkedesign, folkemusik, filosofi og sangskrivning.

  Fotografi: Fotografisk fortælling – uge 27

  Pris fra:
  4.400 DKK

  Opstart:
  28-06-2020

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55