Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Form og funktion

  I denne uge vil vi fokusere på form og funktion i glasset.  Vi gennemgår glaspustningens skabelsesproces og du lærer at fange de former, du ønsker. Du lærer at styre varmen i glasset og derved forme og skabe dine egne ting og bringe det smukke til virkelighed med dine egne hænder.

  Kurset har fokus på forståelse for formen af dine ting og hvordan dit design kan forstærke funktionen. Medbring din ide om form og funktionalitet. Tag gerne skitser, billeder eller andre ting, der inspirere dig, med.   Brug kurset til at lære et nyt håndværk eller udvikle dine færdigheder.  Du tager fra kurset med en god forståelse for glasset og hvordan varmen og glasset arbejder sammen. 

  Værkstedsafgift 600 kr. pr. uge. Glas og diverse materialer kan købes på værkstedet. Glas afregnes pr. kilo. Alle ovne bliver lukket ned alle dage kl. 18.00. Det er dog stadig muligt at bruge værkstedet til slibning og lignende.

  Amalie Larsen er glaskunstner og designer. Hun er uddannet på Det kongelige Danske Akademi for kunst på Bornholm, hvor hun har specialiseret sig i Graal – en svensk teknik, hvor man skaber billeder i glasset. Har du spørgsmål til kurset, så kontakt gerne Amalie på amalie@engelsholm.dk

  Særligt for kurset i uge 32

  Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for podcast, litteratur, smykkedesign,  sangskrivning, VJing, keramik og fotografi. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholms Elevforening.

  Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, fordi vi her fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise her på skolen. 

  Særpris for medlemmer af Elevforeningen

  Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her

  I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende. 

  Glaspustning: Form og funktion – uge 32 – VENTELISTE

  Pris fra:
  3.300 DKK

  Opstart:
  02-08-2020

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55