Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Design og teknikker i farveapplikationer på glas – VENTELISTE

  Fantasien er glassets grænse. Lær at designe og dekorere blæst glas. Du skal arbejde med nogle af de mange dekorationsteknikker, du kan bruge til at fremstille et helt unikt emne i glas. Vi arbejder med skåle og vaser som udgangspunkt og afprøver former, faconer og de utallige dekorationsmuligheder, der er.

  På kurset lærer du om form og funktion i glas, at fange glasset an fra ovnen, at forme glasset til den ønskede facon osv. Du prøver at blæse i forme og undersøger glassets muligheder for at skabe et unik stykke glas i kombinationen af flydende glas, glasstænger, pulverfarve, tapfarve og overfladeapplikationer.

  Kurset henvender sig til dig, der med åbenhed og nysgerrighed har lyst til at prøve kræfter med glassets mange muligheder. Både nybegyndere og viderekommende er velkomne.

  Værkstedsafgift 600 kr. pr. uge. Glas kan købes på værkstedet. Alle ovne bliver lukket ned alle dage kl. 18.00. Det er dog stadig muligt at bruge værkstedet til slibning og lignende.

  Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Glenn på glenn@glastek.dk. Se mere på www.glastek.dk

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 28, hvor der også er hold inden for maleri, keramik, fotografi, smykkedesign og guitar.

  Glaspustning: Teknikker i farveapplikationer – uge 28 – VENTELISTE

  Pris fra:
  4.400 DKK

  Opstart:
  05-07-2020

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  mainteacher-img

  Glenn Auker

  Lærer