Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Guitar Camp

  Underviser: Perry Stenbäck

  The sixth annual Perry Stenbäck International Acoustic Guitar Camp. Uanset om du er en glad amatør eller en erfaren pro, vil der være masser af inspiration på Guitar Camp.

  Tutorerne cirkulerer rundt, så alle møder og får undervisning af hver og en af ​​dem mindst 2×2 timer i kursusugen. Der vil også være interessante fælles foredrag om guitarrelaterede emner.

  Hver aften vil der være jam sessioner og tid til at hænge ud med andre guitarnørder i slotskælderens bar.

  Tutorer:

  Emil Ernebro (SWE)

  Emil Ernebro har i de seneste år markeret sig som en af de førende fingerpickers, både på verdensplan og i sit hjemland Sverige. Hans virtuose spil og charmerende personlighed har væltet adskillelige koncertpublikummer og workshopdeltagere bagover. Et scoop for Perry Stenbäck International Acoustic Guitar Camp.

  Paul Banks (DK/US)

  Guitar-maestro Paul Banks er oprindelig amerikaner, men nu mere amar'kaner og har boet i DK siden 1961. Hans indflydelse på dansk musikliv fra 70'erne helt op til i dag savner sidestykke. Han er mest kendt som blues/folk og ragtime-guitarist, men mestrer også adskillige andre instrumenter og stilarter.

  Adam Schlenker (US)

  - afbud pga. corona. Erstattes af Hans Marius Graasvold

  Adam Schlenker, er professor i Traditional American Music ved Denison University, en stilling han har opnået i kraft af sin position som førende indenfor den amerikanske flatpicking tradition. Flatpicking er en guitarstil, der knytter sig til Bluegrass, Americana og Countrymusic. Stilen er udviklet til også at give guitaren en melodisk funktion i den amerikanske dansemusik. Adam er ligeledes meget aktiv med undervisningsfilm på youtube og har følgere over hele verden.

  Hans Marius Graasvold (NO)

  Hans Marius Graasvold  tilhører en ny generation af instrumentalister, som både bevarer og fornyer traditionel, anglo-amerikansk folkemusik. Udover 30 års erfaring som guitarist, har han gjort sig bemerket som banjo-spiller indenfor old time clawhammer-tradition. Han udgiver i 2020 sin debutplade, hvor han sammen med flere kendte gæstesolister fra Skandinavien og USA tolker traditionelle melodier fra Appalachene, de britiske øer og Norge. Hans Marius underviser i bluegrass flatpicking guitar, men giver også input til at udvikle din egen stil som guitarist!

   

  Perry Stenbäck (SWE / DK) Improvising, Comping and general chops

  Overnatning på Engelsholm, alle måltider og foredrag er inkluderet i prisen.

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 31, hvor der også er hold inden for maleri, keramik og glaspustning.

  Guitarcamp – venteliste

  Pris fra:
  5.100 DKK

  Opstart:
  26-07-2020

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55