Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Formforståelse – hvorfor ser ting ud som de gør? – venteliste

  Vi transformerer abstrakte ideer til brugsting og vi laver brugsting, der ikke kan bruges.
  Hvorfor ser ting ud som de gør? Du kommer til at undersøge formernes anatomi i dit arbejde med ler i formlab keramik.

  På dette kursus er der fokus på handlingen: at slukke sin tørst. Denne oplevelse transformeres til ide om form og realiseres af beholdere til at slukke sin tørst eller ikke at kunne slukke sin tørst.

  Der bliver undervist i modellerings- og pladeteknik. Du vil blive udfordret med dine ideer i processen mod et resultat. Du kommer til at transformere dine ideer i arbejdet med leret og derved prøve at være åben for den ”samtale”, du har med leret.

  Ugen bliver et intenst og nysgerrigt forløb med vægt på en eksperimenterende og legende tilgang til lerbearbejdning og udtryk. Kurset er delt i to dele. De første dage er der fokus på formgivning. De sidste dage på glasering og brænding.

  Undervisningen består af daglige introduktioner og inspirationsoplæg, samt individuelle samtaler og vejledning. Ler kan købes på værkstedet. Desuden skal du påregne en værkstedsudgift på 100 kroner til brændinger.

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 41, hvor der også er hold inden for maleri, glaspustning, fotografi og smykkedesign.

  Keramik: Formforståelse – uge 41 2019 – venteliste

  Pris fra:
  4.400 DKK

  Opstart:
  06-10-2019

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55