Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Funktionel keramik til skønhed og brug

  Vi tror på, at den håndlavede genstand tilfører en særlig oplevelse og værdi til spiseoplevelsen. Kan en smuk kop få kaffen til at smage bedre? Kan en håndlavet serveringsskål få maden til at se vidunderlig indbydende ud?

  På dette keramikkursus formgives ved drejeteknik på drejeskive og ved håndmodellering. Kurset handler om at skabe ting til brug med fokus på måltidet og servering. Du kommer til at arbejde med at udvikle og afprøve ideer, som du realiserer i dit eget endelige design. Du bliver introduceret til metoder, der vil give dig viden og kundskab – og guider dig fra ide til færdige resultater.    

  Undervisningen består af introduktioner og inspirationsoplæg, samt individuelle samtaler og vejledninger, som vil pendulere om forestillinger om funktion og hvorfor opfatter vi nogle genstande mere imødekommende og sanselige end andre.

  Kurset er delt i to. De første dage er der fokus på arbejde med leret, ideer og formgivning. De sidste dage på glasering og brændinger. Kurset er en introduktion for begynderen, og en mulighed for at erhverve nye kundskaber for den øvede.

  Ler købes på værkstedet. Desuden skal du påregne en udgift på 100 kroner til brændinger.

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 31, hvor der også er hold inden for maleri, glaspustning og guitar.

  Keramik: Funktionel keramik til skønhed og brug – uge 31 – venteliste

  Pris fra:
  4.400 DKK

  Opstart:
  26-07-2020

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55