Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Formgivning på drejeskive – venteliste

  Kursets fokus er at formgive til brug og derfor er omdrejningspunktet også et forum for at diskutere udtryk og funktionalitet. Du kommer til at afprøve drejeskiven, som et værktøj til at opdrive organiske former, der bliver udgangspunkt for transformation og en videre bearbejdning.

  Du vil blive udfordret på dine ideer i processen mod et resultat. Du kommer til at transformere dine ideer i arbejdet med leret, og derved prøve at være åben for den ”samtale” du har med leret.

  Kursus er delt i to dele. De første dage er der fokus på formgivning. De sidste dage på glasering og brænding. Undervisningen består af daglige introduktioner og inspirationsoplæg, samt individuelle samtaler og vejledning.

  Kurset er en introduktion til drejning for begynderen og en mulighed for at erhverve nye kundskaber for den øvede.

  Ler kan købes på værkstedet. Desuden skal du påregne en værkstedsudgift på 100 kroner til brændinger.

  Særligt for kurset i uge 32

  Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for podcast, smykkedesign, litteratur, sangskrivning, fotografi og glaspustning. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholms Elevforening.  

  Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, fordi vi her fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise her på skolen.

  Særpris for medlemmer af Elevforeningen

  I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende. 

  Sideløbende med ugekurset har vi DR Radiopigekoret boende. De øver til den kommende sæson. Koret og dirigent Phillip Faber medvirker i løbet af ugen til flere af kursets indslag bl.a. en afsluttende koncert på pladsen foran slottet.

  Keramik: Formgivning på drejeskive – uge 32 – venteliste

  Pris fra:
  3.200 DKK

  Opstart:
  04-08-2019

  Varighed:
  7 dage

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55