Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Hvor stor er en hank på en kop, og hvor lille er en skjorteknap? – VENTELISTE

  Keramik er et fantastisk plastisk materiale, som kan formgives på et utal af måder. I denne uge skal vi arbejde med størrelsesforhold. Hvor stor er en hank på en kop, og hvor lille er en skjorteknap? Vi skal forstørre og formindske de ting vi kender i forvejen. På den måde fremhæve de skulpturelle værdier i ting omkring os....  Vi skal arbejde med modellering gennem pølse- og pladeteknik i stentøj og porcelænsler. 

  Der vil blive tryk på lige fra starten. Vi skal hurtigt i gang så leret kan nå at tørre og brænde. Imens de større stentøjsting tørrer, skal vi modellere tynde ting i porcelæn. Til slut skal det hele glaseres og igennem den sidste brænding. Vi slutter ugen af med en udstilling af de ting, vi har lavet. 

  Kurset er delt i to. De første dage er der fokus på arbejde med leret, ideer og formgivning. De sidste dage på glasering og brændinger. Undervisningen består af introduktioner og inspirationsoplæg, samt individuelle samtaler og vejledninger.

  Kurset er en introduktion for begynderen og en mulighed for at erhverve nye kundskaber for den øvede.

  Ler købes på værkstedet. Desuden skal du påregne en udgift på 100 kroner til brændinger. 

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 17, hvor der også er hold inden for maleri, glaspustning, fotografi, sangskrivning og smykkedesign.

  Keramik: Formgivning og størrelsesforhold – uge 17 – VENTELISTE

  Pris fra:
  4.400 DKK

  Opstart:
  19-04-2020

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  mainteacher-img

  Tine Broksø