Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Moderne sangskrivning – en introduktion

  I denne uge skal der i stor stil skrives, lyttes til og snakkes om sangskrivning. Ugen vil byde på spændende oplæg om de strukturer og tanker der, under en sangs umiddelbare overflade, bidrager til at skabe en kunstnerisk stil.

  En god sang er en katalysator. Den åbner op for noget: en tanke, en følelse, en stemning, en fantasi, en splittelse. Det associationsapparat, vi hver især går rundt med, skal derfor trænes i “at kunne tale” gennem sange, hvad enten du skriver i stil med Rihanna eller Scott Walker.

  Du vil blive præsenteret for analyser og konkrete værktøjer til, hvordan du kan forstå og udvikle din egen sangskrivning, f.eks. griber vi ind i din melodiskrivning, tekstskrivning, grundlæggende formforståelse og produktionsæstetik (hvis du arbejder på computer). De små faglige oplæg vil være katalysatorer for, at du selv kan skrive løs og eksperimentere, og som opfølgning til hver skriveøvelse vil vi på kollektiv facon dele ud af de tanker om inspiration, beslutninger og proceshindringer, vi sangskrivere naturligt møder i vores skrivningspraksis.

  Kurset er både for dig der skriver på analoge instrumenter og/eller på computer (man medbringer selv sit skriveinstrument, analogt eller digitalt). Underviser Bjarke Porsmose vil tage dig ved hånden og føre dig gennem en uge med masser af musik og gøre sit ypperste for at vække din nysgerrighed om musikkens væsen, og søge at give dig grobund for nye indsigter, der både kan bruges til kommerciel eller mere abstrakt moderne sangskrivning.

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 27, hvor der også er hold inden for maleri, keramik, glaspustning, fotografi og smykkedesign.

  Moderne sangskrivning – uge 27

  Pris fra:
  4.300 DKK

  Opstart:
  30-06-2019

  Varighed:
  7 dage

  Kom til rundvisning

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55