Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Smykker og landskaber

  Vi skal finde inspirationen til smykkerne i landskaber. Landskaber er ikke noget man normalt forbinder med smykker. Men særligt, hvis man nytænker og udvider begrebet, kan landskaber faktisk være en stor inspirationskilde, også til smykker. Anderledes landskaber, som byens landskab, nattens landskab, landskaber set gennem et mikroskop, landskaber set fra oven, landskaber som vores personlige horisont, kan give en sjov og anderledes vinkel på at lave personlige smykker.

  Landskabet kan være tydeligt i smykkerne eller et mere abstrakt udtryk. I forløbet forholder man sig til emnet, i en kunstnerisk kontekst og med relieffet som formsprog. Landskaberne bygges op i en proces med dekorationer og lag på lag.

  Teknikker: Idegenerering, mind-maping, øvelser og tests og opbygning af relief ved dels udsavning og sammenlodning af flere lag og dels med strukturer, prægning og ætsning.

  Materiale: Metal og keramik.

  Teknikker: Smykker i lag, relief, ætsninger og prægninger.

  Værkstedsafgift på 100 kr. pr. uge. Smykkematerialer kan købes på værkstedet.

   

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 17, hvor der også er hold inden for maleri, keramik, glaspustning, sangskrivning og fotografi.

  Smykkedesign: Smykker og landskaber – uge 17

  Pris fra:
  4.400 DKK

  Opstart:
  19-04-2020

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55