Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Parafrase, re-design og statementsmykker

  Udgangspunktet på dette smykkekursus er oplæg om parafrase/re-design og historiske smykker. Parafrase er, når man tager afsæt i et eksisterende kunstværk og udsætter det for en personlig fortolkning og nytænkning. Det kan være en detalje, der zoomes ind på, en komposition som ændres, leg med materialer eller tolkningen. Du lægger vægt på det, du synes er vigtigt.

  Vi henter inspiration i smykker, designklassikere eller kunstformer som keramik, glas og billedkunst. Du kan tage fat på et Picasso billede, PH-lamper, Georg Jensen bestik eller smykketyper som fx diademet, borgmesterkæden, allianceringen osv.

  Statementsmykker har to sider: Enten er det ofte store og prangende modesmykker, der passer til et outfit. Den anden side er en kunstnerisk vinkel, hvor man bruger smykkerne som et medie for sit budskab. Et budskab, der fortæller eller stiller spørgsmål til holdninger, standpunkter, tanker og ideer – du vælger, hvilken vinkel, du synes, er mest spændende.

  Der er åbent for en eksperimenterende tilgang til smykkematerialerne og med en nytolkning af forståelsen af, hvad et smykke er og dets egentlige værdi.

  Teknikker: Idegenerering og teknikker der passer til ideen.

  Materialer: Alternative smykkematerialer og tilpasset ideen.

  Værkstedsafgift på 100 kr. pr. uge. Smykkematerialer kan købes på værkstedet.

   

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 27, hvor der også er hold inden for maleri, keramik, glaspustning, folkemusik, filosofi og fotografi.

   

  Smykkedesign: Parafrase, re-design og statementsmykker – uge 27

  Pris fra:
  4.400 DKK

  Opstart:
  28-06-2020

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55