Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Naturen versus kulturen

  Formålet er at forholde sig til naturen og kulturen som inspirationskilde. Du kan enten vælge at arbejde ud fra en formmæssig indgangsvinkel eller ud fra et mere abstrakt og mere personligt udgangspunkt.

  Med inspirationsoplæg om hvordan smykkekunstnere har arbejdet med emnet, ideudvikling, eksperimenter og formundersøgelser, fremkommer smykker, som på den ene eller anden måde har haft sit udgangspunkt i spændingsfeltet mellem natur og kultur. Naturen og kulturen er måske meget genkendeligt i smykket – eller måske er der blot en sansning. Det er din tolkning, der er i centrum.

  Natur versus kultur er et bredt emne og inspirationen kan komme mange steder fra, lige fra middelaldermatematikeren Fibonacci’s beregninger af naturens strukturer, til det vi spiser, gensplejsning, biodiversitet, menneskets kultivering af naturen lige fra skønhedsoperationer, klippede puddelhunde til bonsai-træer, stueplanter kontra vilde blomster osv.

  Teknikker: Idegenerering og teknik der er tilpasset ideen. Samt introduktion til emalje og Art Clay.

  Værkstedsafgift på 100 kr. pr. uge. Smykkematerialer kan købes på værkstedet.

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 28, hvor der også er hold inden for maleri, keramik, glaspustning, guitar og fotografi.

  Smykkedesign: Naturen versus kulturen – uge 28

  Pris fra:
  4.400 DKK

  Opstart:
  05-07-2020

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55