Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Det nære og det oversete

  Man omgiver sig med mange ting, ting man benytter dagligt, men knapt ænser. Ting, der er smukke, ting, der gør hverdagen lettere, ting i gemmerne, ting, man holder af, ting, der har en særlig betydning – og det er i de ting, vi skal finde inspirationen til at skabe smykker og små objekter.

  Det er ikke kun tingen i sig selv, der kan være inspirationen, men også tingen set fra en ny vinkel, eller et udsnit, et aftryk, en bevægelse, et skyggebillede eller et mønster.

  Du skal ikke fra start tænke på et færdigt produkt, men indsamle og registrere og bagefter bearbejde inspirationen gennem forskellige former for transformation. På den ene eller anden måde danner du et smykke eller et objekt. Måske er dit udgangspunkt meget genkendeligt, måske bliver din inspiration tydelig i dit design eller bare en sansning i de færdige resultat.

  Teknikker: Bearbejdning af inspirationsmateriale, undersøgelse af form kontra overflade, opbygning af strukturer, prægning og lodning. Snakke om ideer og sparring på hvordan du kommer fra ide til smykke.

  Materialer: Plader og tråd af metal.

  Værkstedsafgift på 100 kr. pr. uge. Smykkematerialer kan købes på værkstedet.

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 18, hvor der også er hold inden for maleri, keramik, glaspustning og fotografi.

  Smykkedesign: Det nære og det oversete – uge 18

  Pris fra:
  4.300 DKK

  Opstart:
  28-04-2019

  Varighed:
  7 dage

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  mainteacher-img

  Lene Hald

  Lærer