Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Maleri: Portrættet - både med og uden mennesker

  I denne uge arbejder vi med portræt/iscenesættelse og undersøger forskellige måder at male portrætter på. Hvordan har kunstnere gennem tiden afbildet sig selv og andre? Hvad siger et portræt, hvor man ikke konfronteres med personens øjne, men ser kun ryggen og nakken?

  Kan du male et portræt uden at male personen? Hvordan relateres personen til verden? Hvilke farver, former og genstande siger noget om personen? Er der også en skyggeside? Hvad er personens vigtigste relationer?

  Hvilke ting i personens hjem giver et indtryk af personen: I en tid, hvor selfies, snapchats og andre sociale medier er hverdag, er det også oplagt at flytte kameralinsen lidt. En bunke rod, en opslagstavle med minder, et kig ind i garderoben, skohylden, yndlingshavestolen. Alt er der plads til i maleriet - alt kan fortælle…

  Som forberedelse til kurset er det en god ide at indsamle fotos, udklip og lignende af portrætter/iscenesættelser, der kan fungere som inspiration til malerierne. Den svenske kunstner Mamma Andersson er højaktuel i denne forbindelse.

  Ugen byder på en vekslen mellem inspirerende oplæg, individuel og fælles vejledning og billedgennemgang, opgaver og konkrete teknikker, men du er også altid velkommen til at arbejde ud fra egne ideer.

  Kurset er for alle - nybegyndere såvel som øvede malere.

  Medbring meget gerne dit eget malergrej, lærreder, malertape, mm.

  Skolen har en lille butik, hvor du kan købe basisvarer: pensler, lærreder og maling.

  Værkstedsafgift på 100 kr. pr. uge

  Tags :

  Maleri: Portrættet – både med og uden mennesker

  Pris fra:
  4.700 DKK

  Opstart:
  03-07-2022

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  addteacher-img

  Kristine Hellesø Appel

  Gæsteunderviser