Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Kursus i podcast: Lær at fortælle i lyd

  Drømmer du om at få din egen podcast, så er det her kursus i podcast noget for dig.

  Går du med en podcaster i maven? Har du en historie, der bare må fortælles eller budskab, der skal ud? Og vil du gerne lære hvordan man bruger lyd, stemmer og musik til at skabe iørefaldende fortællinger, skarpe billeder og stemninger i lytterens hoved?

  På det her kursus i podcast får du hænderne ned i hele den radiofoniske værktøjskasse. Du lærer om idé- og konceptudvikling, optagelse, redigering, interview, dramaturgi, lyddesign, historiefortælling, stemme og hvordan man skriver til øret. Du kommer til at lave masser af øvelser og producere din egen lydfortælling. Og så får du inspirerende oplæg fyldt med spændende lydeksempler fra ind- og udland.

  Dette kursus i podcast er for alle, der har gå-på-mod, fortællelyst, trang til at udforske lyduniverset og måske også konkrete planer om at ville producere en podcast. Medbring gerne høretelefoner og computer – og en lydoptager, hvis du har en. Ellers kan du låne på højskolen.

  Dine undervisere

  Susanna Sommer, selvstændig podcast- og radioproducent og journalistisk lektor i radio på SDU.
  Susanna producerer arkitekturpodcasten Realdania Podcast og Madøret Podcast (sammen med thaikokken Hanne Holm, og laver lydfortællinger for organisationer og museer.
  Hun producerer jævnligt større serier til DR – senest Drømmenes Kaptajn, en syret samtalemosaik med Troels Kløvedal, og Sangenes Blå Bog, P2radioserien om højskolesangbogen, der sidste år fik en Prix Europa som årets bedste musikprogram. Læs mere om Susanna på www.lyd.guru

  Louise Amalie Juul er forfatter og debattør. Louise Amalie har blandt andet baggrund som journalist, og brænder for den gode fortælling. Hun gik på Engelsholm i 2012 og har et nært forhold til slottet, hvor hun blandt andet har været tilbage som artist in residence og foredragsholder.

  Særligt for kurset i uge 32
  Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for fotografi, litteratur, sangskrivning keramik og glaspustning. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholms Elevforening.  

  Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, fordi vi her fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise her på skolen.

  I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende. 

  Sideløbende med ugekurset har vi DR Radiopigekoret boende. De øver til den kommende sæson. Koret og dirigent Phillip Faber medvirker i løbet af ugen til flere af kursets indslag bl.a. en afsluttende koncert på pladsen foran slottet.

  Kursus i podcast: Lær at fortælle i lyd – uge 32

  Pris fra:
  3.200 DKK

  Opstart:
  04-08-2019

  Varighed:
  7 dage

  Kom til rundvisning

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55