Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Kurset tager udgangspunkt i den rytmiske komponist som improvisator med et globalt udsyn og en mere åben forståelse af, hvad musikgenrer er.

  I dag skabes lydværker, sange, kompositioner uden skelen til genrer. Inden for den rytmiske verden forenes det kompositoriske ved at improvisationen ofte er udgangspunktet for kompositionen, og at vi komponisterne samtidig er skabende musikere.

  Musikerne er ofte selv en del af fremførelsen af værker, sange og kompositioner. De indhenter inspiration på tværs af genrer, og det globale udsyn er blevet en fundamental del af udtrykket.

  Mød inspirerende, internationale komponister

  Denne camp henvender sig derfor til dig, der ønsker at blive inspireret til at dykke dybere ned i værktøjer, udsyn og forståelser igennem mødet med de fem skelsættende forskelligartede kunstnere og komponister Mariam Wallentin, Angélica Négron, Nastio Mosquito, Ikue Mori og Christian Wallumrød. Komponister, der alle har lyden som udtryksmiddel og medie, og som har hele verden som inspiration og ikke begrænses af snævre genreforståelser.

  Hver dag bliver man som deltager præsenteret for de grundlæggende tanker og teknikker, som nogle af verdens førende kunstnere arbejder med. Der bliver mulighed for at få feedback på ens eget arbejde, og om aftenen vil der være talks, hvor de inviterede kunstnere og komponister fortæller om deres egen inspiration, og hvorledes denne kan opretholdes og videreudvikles.

  Anders Filipsen er kursusleder

  Lyd – Komposition & Improvisation

  Pris fra:
  8000 DKK

  Max Availability : 12

  Opstart:
  18-04-2021

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55