Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Lær at lave en podcast

  “After nourishment, shelter and companionship, stories are the thing we need most in the world.”

  Philip Pullman

  Hvordan ville det lyde, hvis du skulle lave din egen podcast?

  Måske har du allerede idéen, måske har du ingen anelse - eller måske vil du gerne lære lidt mere om, hvordan man fortæller historier.

  Ord & Lyd er et ugekursus, der udforsker fortællingen i lydmediet. Vi skal undersøge det rum, der opstår, når vi skruer tiden tilbage og atter gør historiefortællingen mundtlig og når vi omsætter skriftmediet til lyd.

  I løbet af ugen vil vi komme hele vejen rundt om produktionen af en podcast. Der vil som led i dette være workshops i at få den gode idé, opbygge historier og at arbejde teknisk med lyd.

  Det eneste, du skal have med, er din stemme, din computer, og lysten til at lære noget nyt.

  På kurset vil du blandt andet lære om:

  • At bruge lydprogrammer, inkl. klipning og optagelser
  • Speak og taleøvelser
  • At opbygge en god fortælling
  • Idégenerering

  Særligt for kurset i uge 32
  Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for fotografi, litteratur, sangskrivning keramik og glaspustning. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholms Elevforening.  

  Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, fordi vi her fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise her på skolen.

  I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende. 

  Sideløbende med ugekurset har vi DR Radiopigekoret boende. De øver til den kommende sæson. Koret og dirigent Phillip Faber medvirker i løbet af ugen til flere af kursets indslag bl.a. en afsluttende koncert på pladsen foran slottet.

  Historiefortælling: Lær at lave en podcast – uge 32

  Pris fra:
  3.200 DKK

  Opstart:
  04-08-2019

  Varighed:
  7 dage

  Kom til rundvisning

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55