Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Naturen


  NB: Fuldt booket - venteliste er åben.


  Lærere: Kristine Hellesøe Appel og Bente Stamp 

  I skrivende stund er verden stadig præget af corona-pandemien – en krisetid, hvor det har vist sig, at vi vender tilbage til landskabet og søger den uspolerede natur.  

  Mennesket og naturen går hånd i hånd – vi finder ro i den, vi dyrker den, vi manipulerer med den, vi udsætter den for vold, vi glemmer den – og vi respekterer dens stærke kræfter. 

  Mennesket er tæt forbundet til naturen, kloden og klimaet. Man taler endda om, at jordkloden er trådt ind i en ny geologisk tidsalder - den antropocæne tidsalder, hvor menneskets indflydelse på klodens tilstand ikke længere kan ignoreres – vi snakker om klimaforandringer og at passe på naturen som aldrig før, men kommer det også til udtryk i kunsten?  

  På kurset skal vi arbejde med naturen og dens kraft. Hvordan kan eksplosioner, vand i kæmpe bølger, tornadoer og stilhed efter stormen komme til udtryk på et lærred? Vi henter inspiration i det kalejdoskopiske, spejlingseffekter, det fragmenterede og i stærke farver og prøver at fange den vilde natur ind på en todimensionel flade.  

  I løbet af ugen giver vi oplæg til inspiration fra kunsthistorien og samtidskunsten, opgaver/øvelser og  individuel vejledning, og konkrete teknikker men man er også altid velkommen til at arbejde ud fra egne ideer. 

  Inden kurset er det oplagt at indsamle billedmateriale (fotos, udklip) og kigge på kunst, der kan inspirere. Søg eksempelvis på: Jens Søndergaard, Niels Lergaard, Per Kirkeby, Amselm Kiefer, David Hockney, Daniel Heidkamp, Else Alfelt m.m. 

  Medbring meget gerne dit eget malergrej, lærreder, malertape, lineal, blyanter m.m   

  Skolen har en lille butik, hvor du kan købe basisvarer: pensler, lærreder og maling 

  Værkstedafgift på 75 kr. pr. uge 

   

  Maleri: Naturen

  Pris fra:
  4.500 DKK

  Opstart:
  10-10-2021

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  mainteacher-img

  Kristine Hellesø Appel

  Lærer