Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Mennesket og fotografi

  Kurset vil blive en intens uge ind i fotografiets verden, hvor vi gennem øvelser og oplevelser vil udfordre os selv fotografisk - samt menneskeligt. Vi arbejder med portrætter, hvor vi prøver at komme ind under overfladen, der, hvor paraderne et kort øjeblik forsvinder, og det begynder at blive interessant. Vi arbejder hovedsageligt med naturligt lys – og så enkelt udstyr som muligt, så vi kan bruge vores fokus på det nære.


  Det bliver en uge med fotografiske opgaver, øvelser og gennemgang med konstruktiv feedback. En uge med nærvær, fordybelse og masser af snak om fotografi. Gennem oplæg, opgaver og fælles kritik bliver vi klogere på hinanden og os selv. Undervisningen bliver delt mellem praktiske opgaver og teoretisk undervisning. Vi starter med en teknisk gennemgang af kameraet, så vi får en forståelse for, hvad teknikken giver af muligheder, for at få det fotografiske udtryk vi ønsker med vores fotografier. Vi skal gå manuelt og lære vores kameraer at kende og selv bestemme over det. Alle niveauer er velkomne. Denne uge handler ikke om, hvad vi kan, men hvad vi sammen kan skabe.

  Der er intet krav til udstyr. Du kan godt deltage på kurset uden udstyr, da skolen råder over udstyr, der kan lånes. Det er dog en fordel, hvis du medbringer eget digitalkamera, samt egen computer med Adobe Photoshop eller Adobe Lightroom.

  Praktisk:
  Værkstedsafgift på 75 kr. pr. uge. Papir og print kan købes på kurset.

  Hvis du har spørgsmål til kurset er du velkommen til at kontakte til Maria på 22988441/ fonfaramaria@gmail.com

  Tags :

  Mennesket og fotografi

  Pris fra:
  4.700 DKK

  Opstart:
  03-07-2022

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55