Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Glaspustning: Multifunktion Form

  Nb. Holdet er fuldtegnet for nu. Der er oprettet venteliste.

  Underviser: Amalie Larsen

  Vi arbejder fra idé til design og omdanner din inspiration til en multifunktionel form.

  Starter ugen ud i naturen for at blive inspireret af de mange forskellige teksturer, mønstre og rytmer, der er i naturen. Du vil derefter eksperimentere med forskellige designprocesser, før du beslutter dig for din egen unikke form at arbejde ud fra i glasmaterialet.
  Din endelige struktur skal være i stand til at spejle din inspiration fra naturen og samtidig være i stand til at lege med sin egen form, når den er færdig.

  I løbet af ugen lærer du forskellige metoder til skitsering, modellering med ler, støbning af gips og blæsning i en gipsform.

  Når vi arbejder med gips, fanger vi din form og skaber en glasstruktur, der understøtter din originale idé. Hvordan kan vi generere form og funktion for at skabe og multifunktionelt objekt.

  Dette kursus vil gå dybere ind i din egen kreative proces, samtidig med at forskellige materialer kan realisere din idé.
  Du vil forlade med flere funktionsmæssige objekter, der vil være i stand til at interagere med hinanden på en funktionel og estetisk måde.

  Kurset henvender sig til dig, der med åbenhed og nysgerrighed har lyst til at prøve kræfter med glassets mange muligheder. Både nybegyndere og viderekomne er velkomne. 

  Værkstedsafgift 900 kr. pr. uge. Glas kan købes på værkstedet. Alle ovne bliver lukket ned alle dage kl. 18.00. Det er dog stadig muligt at bruge værkstedet til slibning og lignende. 

  Glaspustning: Multifunktion Form

  Pris fra:
  4.500 DKK

  Opstart:
  09-10-2022

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55