Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Musikproduktion

  Man ser mere og mere at produceren er en del af sangskrivningen, så på dette kursus er der fokus på produktion i forbindelse med sangskrivning. Vi kommer ind på arrangement, workflow, lydvalg, og hvordan man laver en fed topline. Kurset giver dig værktøjerne til at udforske din måde at producere på, og inspiration til at skabe ny sonisk magi.

  Vi gennemgår forskellige kreative processer, som kan hjælpe med at starte en produktion, men som også kan nedbryde eventuelle skriveblokader, og måske endda give det, som musikken har brug for til at stå ud fra mængden.

  Kurset er for dig, som gerne vil bruge produktion til at skabe rammerne for en sang, og flytte kreative grænser.

  Ting der er en god ide at medbringe (hvis man har):

  • Computer
  • Ableton Live (30-dages gratis demo)/Anden DAW (Logic, FL-Studio etc.)
  • Lydkort
  • Mikrofon
  • Headset

  Om underviseren: 
  Malthe Guldberg er producer, instrumentalist, og sangskriver. Han har på det seneste arbejdet med artister som Malte Ebert, Elias Boussnina, og Josef Lee m.fl. Derudover har Malthe være inde over ‘En Sang’ med Emil Stabil og Gucci Mane, som gik platin i 2019.

  Særligt for kurset i uge 32

  Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for fotografi, billedkunst, sangskrivning, musikproduktion, podcast, grafik, VJing, keramik, Vild analyse og glaspustning. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholm Elevforening.

  Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året. Fordi vi her fortrinsvist benytter os af kompetence tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise her på skolen.

  Særpris for medlemmer af Elevforeningen

  Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her

  I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende. 

  Musikproduktion

  Pris fra:
  2.800 DKK

  Opstart:
  08-08-2021

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  mainteacher-img

  Malthe Guldberg