Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Sangskrivning: Den gode sang

  Trænger du til at få nogle friske værktøjer til din sangskrivning eller dine kompositioner? Har du lyst til at lave nyt musik - eller har du brug for fokus og rum til at arbejde videre på noget du ikke kan få gjort færdigt? Måske er det her kursus noget for dig.

  I løbet af dette kursus vil vi arbejde med tekstskrivning, komposition og performance. Vi vil undersøge hvad der er essentielt i din musik og arbejde med at komme videre derfra hvor du står nu.

  Kurset vil være en blanding af oplæg om både sangskrivning og (kreativ) komposition, og du vil få tid til selv at skrive og komponere nyt musik.

  I slutningen af ugen vil der være mulighed for at fremvise de numre/performances, som er blevet skabt i løbet af ugen.

  Om underviserne

  Mathilde Eriksen er sanger og sangskriver. Hun læser til dagligt antropologi på Aarhus Universitet, og bruger rigtig meget af sin resterende tid på at udvikle sig som sangskriver og artist.

  Mathilde skriver popmusik og har en særlig interesse for melodisk opbygning. Hun sætter i sin sangskrivning fokus på det drømmende, nære og følelsesladede. Mathilde var elev på sangskrivning på Engelsholm i efteråret 2017.

  Nina Jørgensen er sanger og elektronisk komponist. Hun studerer til dagligt på DIEM på Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har en særlig interesse for eksperimenterende musik og bruger ofte sin egen vokal i sine kompositioner. Hun startede ud som sangskriver på et ophold på Engelsholm i 2013 – i dag ser hun sig selv i grænselandet mellem sangskriver og eksperimenterende elektronisk musiker.

  Særligt for kurset i uge 32

  Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for podcast, litteratur, fotografi, keramik og glaspustning. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholms Elevforening.  

  Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, fordi vi her fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise her på skolen.

  Særpris for medlemmer af Elevforeningen

  Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her

  I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende. 

  Sideløbende med ugekurset har vi DR Radiopigekoret boende. De øver til den kommende sæson. Koret og dirigent Phillip Faber medvirker i løbet af ugen til flere af kursets indslag bl.a. en afsluttende koncert på pladsen foran slottet.

  Sangskrivning: Den gode sang – uge 32

  Pris fra:
  3.200 DKK

  Opstart:
  04-08-2019

  Varighed:
  7 dage

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  mainteacher-img

  Mathilde Eriksen

  Lærer

  addteacher-img

  Nina Møller

  Lærer