Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Melodik, tekst og produktion

  Trænger du til at få nye værktøjer til din sangskrivning eller dine produktioner? Har du lyst til at lave ny musik – eller har du brug for fokus og rum til at arbejde videre på noget? Så kan sangskrivningskurset Melodik, tekst og produktion være noget for dig. Kurset vil være en blanding af oplæg om både sangskrivning og kreativ komposition, hvor vi gennem øvelser, co-writes, oplæg og fordybelse vil skabe ny musik, og vi vil have fokus på dig og dit kunstneriske virke.

  Vi vil i løbet af kurset arbejde med:

  • Tekstskrivning
  • Melodik
  • Kompositionsteknikker
  • Workflow
  • Produktion

  Du vil allerede fra kursets begyndelse komme i gang med at skabe for dig selv og sammen med dine medkursister. Vi vil undersøge hvad der er essentielt i din musik og arbejde med at komme videre derfra, hvor du står nu.

  I slutningen af ugen vil der være mulighed for at fremvise de numre/performances, som er blevet skabt i løbet af ugen.

  Om underviserne

  Mathilde Bjerring Eriksen er sanger og sangskriver. Hun læser til dagligt antropologi på Aarhus Universitet, og har ved siden af studiet sit virke som sangskriver og artist. Mathilde skriver popmusik og har en særlig interesse for melodisk opbygning. Hun sætter i sin sangskrivning fokus på det drømmende, nære og følelsesladede. Mathilde var elev på sangskrivning på Engelsholm i efteråret 2017.

  Malthe Guldberg arbejder som producer og sangskriver i København, hvor han arbejder med både danske og internationale artister. I sin hverdag beskæftiger han sig co-writes og produktion, og har bl.a. arbejdet med navne som Emil Stabil, Topgunn og Aura Dione. Malthe var elev på Engelsholm i efteråret 2016.

  Særligt for kurset i uge 32

  Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for podcast, litteratur, fotografi, keramik og glaspustning. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholms Elevforening.  

  Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, fordi vi her fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise her på skolen.

  Særpris for medlemmer af Elevforeningen

  Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her

  I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende. 

  Sangskrivning: Melodik, tekst og produktion – uge 32

  Pris fra:
  3.300 DKK

  Opstart:
  02-08-2020

  Varighed:
  1 uge

  Tilmelding starter
  01-04-2020

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  mainteacher-img

  Mathilde Eriksen

  Lærer

  addteacher-img

  Malthe Guldberg