Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Sangskrivning: At få melodi og tekst til at tale sammen


  NB! Tilmelding til kurset åbner 1. april


  Kurset i sangskrivning er tilegnet dig, som gerne vil have skærpet teknikker og greb, både i forhold til melodisk og tekstlig opbygning. Kurset vil tage udgangspunkt i nogle generelle greb, men dine kompositioner vil være i stor fokus i løbet af ugen. Vi vil arbejde med nogle af de tekstlige elementer, som kan være med til at gøre en sang mere fængende og rammende. Melodisk vil vi snakke om nogle de opbygningmæssige og harmoniske greb, som man som sangskriver kan gøre brug af, for at gøre sine kompositioner mere vedkommende og skarpe.

  Personligt tilskriver jeg mig den bølge af musikere, som mener at sangskrivning og produktion er to lige essentielle størrelser, når det kommer til en sangs udtryk. Af den grund, vil vi i løbet af ugen arbejde med nogle basale produktionselementer, som kan være nyttige at mestre, hvis man vil være i stand til at skabe fundament for en sangs lyd. Nogle af disse elementer vil overlappe med dele af hvad holdet Musikproduktion arbejder med.

  Der vil i løbet af ugen blive faciliteret mulighed for, at du som kursist på sangskrivning vil kunne indgå samarbejde med kursisterne på Musikproduktion. Udover det sangskrivningstekniske, vil vi i løbet af ugen berøre nogle af de branchemæssige elementer, som omgiver sangskaberen i den danske musikbranche. Dette element vil jeg facilitere sammen med underviser i produktion, Malthe Guldberg.

  Om underviseren:
  Mathilde Bjerring Eriksen er sangskriver og artist. Hun er 24 år og bor i Aarhus, hvor hun til dagligt læser antropologi ved Aarhus Universitet. Mathildes primære musikalske arbejde går til hendes artistprojekt, hvortil hun udgiver sin anden EP, Insecuriousity i starten af 2021. Mathilde har tidligere offentliggjort sange, hvor hun har haft funktion som sangskriver såvel som producer, herunder hendes debut-EP, Raging Waters, som hun offentliggjorde i 2018. Mathilde har lang erfaring som sangskriver, solo og i co-writing, og hun har derudover indgående erfaring med sangskrivning til andre artister.

  Mathilde bliver også brugt som topliner, og hun er ved siden af sit eget projekt pianist og korsanger for Emma Hørlyck; et projekt, som hun også har været med til at skrive sange til. I forhold til undervisning, har Mathilde en bred erfaring. Hun har undervist i efterskole- højskole og kulturskoleregi siden 2016.

  Sangskrivning: At få melodi og tekst til at tale sammen

  Pris fra:
  3.500 DKK

  Opstart:
  08-08-2021

  Varighed:
  1 uge

  Tilmelding starter
  01-04-2021

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  mainteacher-img

  Mathilde Eriksen

  Lærer

  addteacher-img

  Malthe Guldberg