Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Smykkedesign: Det smukke i det grimme

  NB: Kurset er fuldt booket. Venteliste er åben. 

  Med udgangspunkt i temaet "det smukke i det grimme" skal vi lade os inspirere af ting, som vi måske ikke ved første øjekast synes, er æstetisk pæne, eller som ikke typisk er det, vi vælger at lade os inspirere af. 

  Vi skal udfordre vores æstetiske sans og vende blikket mod de ting, vi normalt ikke giver ekstra opmærksomhed. Det kunne være naturen eller en bygning i forfald, ukrudtet i haven i stedet for blomsterne i bedet, eller koppen, der har fået et skår. 

  Vi skal arbejde med formsproget og lade os inspirere af former, farver og bevægelse og arbejde med, hvordan vi kan omsætte jeres ideer til smykker, I har lyst til at gå med. 

  Du lærer både at arbejde med din idé, designproces og udførelsen af smykkerne ugen igennem. 

   

  Vi arbejder ud fra det niveau, du er på, så det er muligt at være med, uanset om du er nybegynder eller mere erfaren.

  Materiale: Metal og andre materialer, der passer til din idé. 

  Værkstedsafgift på 100 kr. pr. uge. Smykkematerialer kan købes på værkstedet. 

   

  Særligt for kurset i uge 32

  Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for fotografi, billedkunst, sangskrivning, musikproduktion, podcast, grafik, VJing, keramik, Vild analyse og glaspustning. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholm Elevforening.

  Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året. Fordi vi her fortrinsvist benytter os af kompetence tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise her på skolen.

  Særpris for medlemmer af Elevforeningen

  Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her

  I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende.  

  Smykkedesign: Det smukke i det grimme

  Pris fra:
  2.800 DKK

  Opstart:
  08-08-2021

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  mainteacher-img

  Rikke Helbo Sørensen

  Lærer