Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Inspiration i minderne

  Med udgangspunkt i minder skal vi arbejde med smykker fra ide til færdigt produkt. Vi arbejder med minder som inspirationskilde, det kan være et øjeblik fra en ferie, et stykke legetøj fra barndommen, en ting man har arvet, udsigten fra barndomshjemmet, børnetegningerne fra børnene eller noget helt tredje, du har nogle gode minder fra. 

  Vi skal arbejde med formsproget, og lade os inspirere af former, farver og bevægelse, fra de minder du har, og ud fra det skabe unikke smykker. Målet er at skabe smykker hvor minderne får nyt liv.

  Du lærer både at arbejde med din ide, og udførelsen af smykkerne ugen igennem. 

  Tag endelig foto eller ting med som er forbundet med gode minder.

  Vi arbejder ud fra det niveau du er på, så det er muligt at være med, uanset om du er nybegynder eller mere erfaren.

  Værkstedsafgift på 100 kr. pr. uge. Smykkematerialer kan købes på værkstedet.

  Særligt for kurset i uge 32

  Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for fotografi, litteratur, sangskrivning, podcast, grafik, VJing, keramik og glaspustning. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholms Elevforening.  

  Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, fordi vi her fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise her på skolen. Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her

  I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende. 

    

  Smykkedesign: Inspiration i minderne

  Pris fra:
  3.500 DKK

  Opstart:
  08-08-2021

  Varighed:
  1 uge

  Tilmelding starter
  01-04-2021

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  mainteacher-img

  Rikke Helbo Sørensen

  Lærer