Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Smykkedesign: Inspiration i omgivelserne

  – venteliste

  Med udgangspunkt i vores omgivelser skal vi arbejde med smykker fra ide til færdigt produkt. 
  Inspirationskilden kan være stuen du sidder i, kaffestellet du drikker af, din udsigt fra vinduet, en flot bygning, et unikt landskab, et smukt træ eller noget helt tredje, du ser i dine omgivelser. 

  Det kan være omgivelserne på Engelsholm Slot, den omkringliggende natur eller du kan tage udgangspunkt i omgivelser hjemmefra, fra den daglige gåtur, fra arbejdspladsen eller fra en ferie.

  Vi skal arbejde med formsproget i omgivelserne og lade os inspirere af formerne, farverne og bevægelserne. Du lærer både at arbejde med din ide og udførelsen af smykkerne ugen igennem. Tag endeligt foto med, hvis du der er noget særligt, du er inspireret af.

  Vi arbejder ud fra det niveau du er på, så det er muligt at være med, uanset om du er nybegynder eller mere erfaren.

  Værkstedsafgift på 100 kr. pr. uge. Smykkematerialer kan købes på værkstedet.

  Særligt for kurset i uge 32

  Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for fotografi, litteratur, sangskrivning, podcast, keramik og glaspustning. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholms Elevforening.  

  Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, fordi vi her fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise her på skolen. Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her

  I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende. 

  Sideløbende med ugekurset har vi DR Radiopigekoret boende. De øver til den kommende sæson. Koret og dirigent Phillip Faber medvirker i løbet af ugen til flere af kursets indslag bl.a. en afsluttende koncert på pladsen foran slottet.

  Smykkedesign: Inspiration i omgivelserne – uge 32 – venteliste

  Pris fra:
  3.200 DKK

  Opstart:
  04-08-2019

  Varighed:
  7 dage

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  mainteacher-img

  Rikke Helbo Sørensen

  Lærer