Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Med udgangspunkt i dig og smykket som udtryksform

  På smykkeværkstedet skal vi sammen udforske begrebet smykker. Vi vil dykke ned i nogle af de mange smykkekategorier. Snuse til de historiske og symbolske, blinke til det mere kunstneriske smykke og kaste os over udtryk, fortolkning og fortælling i eget personlige smykke. På kurset vil du blive introduceret for guldsmedeteknikker, så du får indblik i, og fornemmelse for håndværk og materialer.

  Med inspirationsoplæg, små stillede opgaver, og gennem idéudvikling, eksperimenter og formundersøgelser, vil du lave smykker og opleve hvordan dine egne tanker og idéer kan transformers til smykker gennem materialer, teknik, en god del stædig tålmodighed, og briller i en passende styrke.

  Kurset er for dig, der aldrig har prøvet at arbejde med ædelmetal før, men også for dig som gerne vil dygtiggøre dig med materialet, teknikkerne, og arbejde med idéudviklingen. I løbet af ugen vil I hver især arbejde selvstændigt og blive vejledt individuelt og efter behov, med udgangspunkt i de projekter I udvikler på værkstedet.

  Værkstedsafgift på 100 kr. pr. uge. Smykkematerialer kan købes på værkstedet.

  Underviser: Lene Hald

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 16, hvor der også er hold inden for maleri, glaspustning, fotografi, sangskrivning og Keramik.

  Smykkedesign: Med udgangspunkt i dig

  Pris fra:
  4.500 DKK

  Opstart:
  18-04-2021

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  mainteacher-img

  Lene Hald

  Lærer