Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Sangskrivning: Tekstgenerator

  På Tekstgenerator introduceres du til nye måder at skrive tekst på, til nye måder at se på tekst på og til en ny oplevelse af, hvad tekst vil sige i en sangtekst.

  På Tekstgenerator vil du møde forskellige forfattere og sangskrivere, samt underviser Pablo Llambías, der tilrettelægger og faciliterer alle forløb. Pablo underviser på Rytmisk Musikkonservatorium i København og tager dermed udgangspunkt i musikken. 

  På Tekstgenerator vil du blive præsenteret for forskellige øvelser i stil med dem, der bruges inden for det skønlitterære. Det er øvelser alle kan være med på, uanset baggrund, og som vil skærpe dine kompetencer i tekstforståelse og skrivning.

  Du vil opleve at få læst både dine sangtekster og dine øvelser op i plenum, idet læsning som holdoplevelse er centralt i forløbet. At forholde sig til andres tekster er en læringsmæssigt vigtigt i arbejdet med tekst.

  Der vil blive skabt et trygt og fortroligt kunstnerisk rum, hvor rigtigt og forkert ikke eksisterer, men hvor bevidstheden om måder at arbejde på skærpes. Denne bevidsthed gør, at du fremadrettet i arbejdet med tekst, kan blive mere klar på dine muligheder og valg og åbne op for nye kreative områder.

  Kurset har som gennemgående metode at skrive sange ud fra tekst og tekstarbejde.

  Først vil vi læse jeres sangtekster, dernæst sætte jer til at skrive øvelser, der kan genere tekstbidder og stof, I kan bruge i sange. Om onsdagen vil vi begynde at skrive sange ud fra de nye tekster. Torsdag og fredag vil vi arbejde med disse sange. Om aftenen er der gæstebesøg.

  Tekstgenerator

  Pris fra:
  8000 DKK

  Opstart:
  24-04-2022

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55